Вторник, 7 Май 2024, 04:38

Азис вложи 825 бона в себе си

9 Юли 2022, 19:56
(1) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 4039 7


Азис струва най-малко 825 хиляди лева в идеалния си вариант, става ясно след сбор на всички операции, които певецът си е направил. Само преди няколко дни фолкидолът призна, че е направил поредното подобрение – скули, за които е платил по 10 000 лв. Моделирал ги е у нас, писа "България Днес".

"За последните 20 години съм се подложил на цели 13 разкрасителни процедури, които ми струваха около 100 хиляди евро. Всичко съм си ремонтирал", признава певецът.

Преди това в клиника в Турция той си направи операция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се сдоби с големи, оформени ръце. Сложи си и косми на гърдите, за да изглежда като мачо.

"Съвсем скоро си отрязах ушите. Устните ми са правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите и те са оформени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, корем ми е правил няколко пъти хирургът и стигаме до пениса“, изрежда всичките операции чалга кралят.

Той допълва, че най-много се гордее с мъжкото си достойнство, което е цели 25 см. Освен на външността си, изпълнителят е претърпял коремна операция. При нея му е поставен гастрален пръстен, после обаче го е извадил и започнал да ходи на фитнес. "Подложих се на 30-минутна интервенция, след която получих големи бицепси. Оформянето и уголемяването им обаче е от материал на основата на хиалуронова киселина и трябва да се поддържа с упражнения“, хвали се изпълнителят.

"С това не казвам, че спирам промяната. Тя винаги предстои“, казва още певецът. И с това дава да се разбере, че ще продължи да се тунингова. Азис обича да провокира!


Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete