Петък, 29 Март 2024, 12:01

Бъдещи млади специалисти и студенти научиха за възможностите за стаж и работа в Елаците-Мед

20 Юни 2022, 12:13
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 868 2


Десетки студенти и бъдещи специалисти посетиха щанда на Елаците-Мед, част от Група ГЕОТЕХМИН, на форума „Живот и кариера – Защо в България?“, организиран от платформата Вulgаrіа wаntѕ уоu, ДHK и Есоnоmіс.bg. В събитието участваха някои от най-големите работодатели в страната, сред които минната компания, която е на 32 място сред топ 500 работодатели в страната. Дружеството представи пред посетителите на изложението възможностите, които предлага за стаж, работа и кариерно развитие.

На щанда на Елаците-Мед млади специалисти, които завършват висше образование, научиха подробности за предимствата да работят в една от водещите минни компании в България – професионално развитие, обучение, обмяна на опит, редица социални придобивки и здравна грижа. Различни специалисти, вече реализирали се на пазара на труда, също имаха възможност да научат за свободните работни позиции в Обогатителен комплекс, с. Мирково и Рудодобивен комплекс, гр. Етрополе от Милена Христова, директор „Човешки ресурси“, Даниела Горанова и Мариана Вътева от отдел "Подбор персонал, обучения и квалификация" в Елаците-Мед.
А за перспективите за бъдеща кариера в Група ГЕОТЕХМИН, Антоанета Георгиева, директор „Човешки ресурси“ в Геотехмин ООД.



Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete