Вторник, 7 Май 2024, 22:34

Багата с нова фамозна победа (видео)

23 Ноември 2013, 10:05
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 3419 0


Благой Иванов продължава с отличното си представяне на ММА ринга. Багата постигна девета победа в кариерата си. В гала вечер в Бетлеем, Пенсилвания, организирана от веригата "Белатор", българският боец победи американеца Кийт Бел.

Този път Иванов отнесе няколко удара и американецът по прякор Лошата новина дори успя да разкървави лицето на българина. 3:59 минути след началния гонг Лошата новина обаче бе принуден да се предаде, след като бе заключен от Багата. Така Иванов остава с перфектен баланс на ринга 9 победи и нито една загуба.
 
Багата след мача: Хубаво е, че още нямам загуба, така гледат на мен по различен начин:
 
"В началото получих тежък удар с коляно. Важното е, че успях да се съвзема бързо. Върнах се в мача и успях да взема победата.
 
Доволен съм. Важното е, че побеждавам и гледам напред. Хубаво е, че все още нямам загуба. Така гледат на мен по друг начин, а и заплащането е по-добро", коментира Иванов.
 
За него това бе втори и последен мач за тази година, в която се завърна след тежкия инцидент, който претърпя през в края на 2012-а.
 
"Следващият ми мач ще бъде догодина, защото това беше последната галавечер от веригата за тази година и така приключва сезона.
 
През декември месец и по празниците ще си взема почивка. Искам да поздравя всички мои фенове и моето семейство", допълни Багата.
 


Източник: http://btvnews.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete