Неделя, 5 Май 2024, 09:13

Българин стана хит в шоуто "Суперталант" в Германия

5 Ноември 2012, 11:54
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1570 0


Българинът Тодор Георгиев стана хит в риалити шоуто “Суперталант”, което се излъчва по германската телевизия RTL. Нашенецът пунтираше популярната през 80-години диско група „Модърн Токинг” и разсмя до сълзи Дитер Болен, който е в журито на предаването, пише “Монитор”.
Георгиев влезе в образа на дуетната половинка на Болен – Томас Андрес. Дългокос и мургав, издокаран с розово сако и верижка около врата, на която пише Nora, той изпълни компилация от хитовете на групата Cheri Cheri Lady и Brother Louie. При появата на българина на сцената известният шоумен Томас Готшалк не се сдържа да подхвърли на другия член на журито Дитер Болен: “Никой не може да избяга от миналото си.”
 
“Имаш тежката съдба да изглеждаш като Томас Андерс”, подхвърли на шега поп певецът към българина. Обаче кандидатът не само приличаше на Томас Андерс, но и можеше да пее като бившия партньор на Болен.
 
“Истината е, че изобщо не приличаш на Томас”, добави той, докато се смееше на глас. И тримата членове на журито обаче отрязаха българина. Въпреки това изпълнението на Господинов беше най-коментираното на сайта на „Суперталант”, а клипът с песните му беше сред най-гледаните.


Източник: http://www.blitz.bg/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete