Сряда, 8 Май 2024, 23:45

Българска бизнес делегация на посещение в Индонезия

25 Октомври 2013, 18:30
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4326 1


Българска бизнес делегация, водена от Даниела Бакърджиева, заместник-областен управител на Софийска област, бе на посещение в Джакарта, Индонезия, за да вземе участие в  28-мо издание на Индонезийското търговското изложение, 16-20 октомври 2013 г.
В рамките на посещението г-жа Бакърджиева се срещна със заместник-губернатора на Специален регион Джакарта, г-н Басуки Пурнама. По време на разговорите бяха набелязани възможностите за сътрудничество в области от взаимен интерес, включително в сферата на културния обмен, спорта и туризма. На срещата български фирми представиха система за пречистване на водите и система за преработка на битови отпадъци. От индонезийска страна бе проявен интерес към предложенията за съвместно сътрудничество и бе предложено да се осъществи директен контакт между представителите на българския бизнес и съответните индонезийски общински фирми за по-конкретни разговори.
Визитата на българската делегация в Индонезия е по инициатива на посолството на Република Индонезия в София. На 22.10.2013 г. се проведе среща между  Зам.Областния управител Д.Бакърджиева и кмета на град Денпасар Г-н Мантра и бяха обсъдени конкретни бъдещи проекти за взаимно сътрудничество в областта на културата и туризма.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete