Четвъртък, 2 Май 2024, 16:49

"Български панаир на модата" гостува в Ботевград от 28 март до 2 април

25 Януари 2016, 15:29
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3130 15


Търговско изложение „Български панаир на модата" в гр. Ботевград ще се състои в периода от 28 март до 2 април 2016 г. По този повод е необходимо главният архитект на Община Ботевград да одобри предварително Схема за разполагане на 24 изложбени бунгала върху терен, публична общ.собственост - пл.Саранск. Предстои Общински съвет да даде съгласие за одобряване на схемата за поставяне на преместваемите търговски обекти.

Провеждането на „Български панаир на модата" в гр. Ботевград е по повод  постъпило предложение в Общинската администрация на една от водещите български фирми с 20-годишен опит в организацията на общи и специализирани изложения - БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ за провеждане на панаира.

Една от основните прояви на БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ е Националното изложение на производителите - БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което се провежда в редица градове в страната в партньорство с общини и местни нестопански организации. Изложението дава възможност за представяне на водещи български производители и фирми на чуждестранни инвеститори у нас, като отразява съвременните тенденции в развитието на малкия и среден бизнес в България. Освен това, дава актуална информация за пазарната среда и възможностите за инвестиции в леката промишленост.
БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ посредничи на български фирми за успешно участие на изложението, като проектира, изгражда и оформя щандове и панаирни бунгала със собствено оборудване и транспорт.

За провеждането на търговско изложение „БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА" в нашата община, предложението на горепосочената фирма е да се предостави подходящ терен в центъра на града за разполагане на 24  изложбени  бунгала от панаирна конструкция. Те няма да бъдат фиксирани към настилката. Върху дървени подиуми ще бъдат поставени изложбени щандове.

За ползването на терен-общинска собственост за разполагане на изложбените щандове, разполагане на рекламно-информационни елементи /за рекламиране на мероприятието/ и достъпа на транспортни средства до централна градска част ще се заплатят полагаемите се такси, съгласно разпоредбите на Наредбата за определянето и администрирането на местни такси и цени на услуги на територията на Община Ботевград, приета от Общински съвет - Ботевград. Това ще даде възможност за постъпване на допълнителни приходи в общинския бюджет, заявява кметът на общината Иван Гавалюгов, който е вносител на Докладната записка.


Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Тула цуни ми ,,,я 25 Януари, 16:11

    И защо не е в парка?Място колко душа ви сака!?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Януари, 16:20

    Инициативата е много хубава.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Януари, 17:04

    А от 1.11.2015 ни гостува за 4 години панаир на простотията.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Януари, 17:11

    #1 spored teb, biznes v parka li se pravi? :D mn si zle
    #3 kakuv ti e problema, kato ne iskash da si kupish BGstoka, kupisi PCR - te sa "po-kachestveni" izkustvenqci i sigurno sa radioaktivini :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Купувайте българското! 25 Януари, 17:55

    Има определени индивиди, които каквато и новина да прочетат, все ще са недоволни. Като им погледне човек коментарите си задава въпроса - дали изобщо четат новините?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 25 Януари, 17:56

    Цигански не четем! 8)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 25 Януари, 18:19

    Това звучи интересно, аз съм ЗА.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 25 Януари, 19:41

    На това му се вика пир по време на чума, вода гази - жаден ходи и на гол тумбак-чифте пищови! Пием кал, ама сме модерни...

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 25 Януари, 21:14

    И леви!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 26 Януари, 12:33

    8 ми ще пием дълго кал , защото такива като вас когато открива ха пречистват телците
    станции викате ура ,в други градове сменяха водопроводи същите се смеете.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete