Събота, 20 Април 2024, 14:13

Балкан 1929 губи от Пирин Разлог в Ботевград

18 Март 2017, 17:17
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2994 32


Днес футболистите на Балкан 1929 Ботевград претърпяха първа домакинска загуба от пролетния дял на Югозападната Трета лига. В XXI кръг ботевградчани отстъпиха на съперниците от Пирин Разлог с 0:1 на стадион „Христо Ботев“.

Преди да започне срещата, кандидати за народни представители на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен" за 26 Многомандатен ‎избирателен район подариха тениски на отбора.

„Основното в политиката на Реформаторски блок е съдебната реформа, реформа в икономическата сфера и в тази на здравеопазването. Ние подкрепяме физическата култура и спорта, които допринасят за едно здраво поколение сред подрастващите и възрастните. В тази насока с удоволствие подпомагаме отбора на Балкан”, заяви Филип Кирев, водач на листата на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен" за 26 Многомандатен ‎избирателен район,

Кандидатът за народен представител от листата на РБ Велислава Костова се присъедини към изказването на г-н Кирев, като добави, че ще внесат законопроект, според който фирмите, спонсориращи футбола, ще ползват данъчни облекчения. Целта на законопроекта е да стимулира подпомагането на спорта.

От своя страна треньорът и президент на клуба Иван Редовски акцентира върху лошото състояние на стадиона и спешната нужда от обновление.

Срещата протече напрегнато и за двата отбора. Единственият гол в мача падна още в самото начало – в 3-та минута гостите откриха резултата след дузпа. В 74-та минута Пирин остана с човек по-малко на терена, след като Благой Родов получи втори жълт картон. Най-опасното голово положение създаде играещият треньор Иван Редовски с удар с глава към края на редовното време, но вратаря на Пирин запази вратата непокътната.

„Слаб мач за нашия отбор. Играчите не бяха на нужното ниво, като учудващо не успяхме да създадем голови положения и закономерно загубихме“, коментира Редовски.

Преди днешната среща отборът на Балкан заемаше 12-то място във временното класиране, а Пирин ги следваха на 13-та позиция с 3 точки по-малко. След днешната победа отборът от Разлог измества Балкан с една позиция назад.

 В следващия кръг на 22 март (сряда) ботевградчани гостуват на Миньор Перник.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (32)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Март, 17:55

    За какви данъчни облекчения ми говорят тези? и Защо използват футбола, за да си правят PR ?

  • Отговори (1) (3)
    2. добавен от: Анонимен 18 Март, 18:01

    sudiqta e vinoven

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:04

      Цигански не четем!

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Март, 18:49

    Това рано или късно щеше да се случи, но да видим дали треньорското ръководство на Балкан ще прогледне реално най-сетне,но е добре че тази загуба е още в началото на сезона,защото има едно момче,нищо лично,което всички отбори където беше на проби го освободиха,а тук даже го направиха титуляр.

    • (2) (1)
      1. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:19

      То има и едно момче без образование, което назначиха от една съседна община с 50-тачки. Идеята беше танто за кукуригу - затаваряне на очите за незаконните му кабеляци срещу предаване на стратегически обекти - язовири, спортни зали, отбори и т.н.

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Анонимен 18 Март, 19:57

    Кои е

  • Отговори (3) (1)
    5. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:05

    И да падат и да бият пак ще се напияяяят!

  • Отговори (4) (0)
    6. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:13

    Като изключим неадекватната игра на този защитник,за който пише N3 и разбира се много тъпото отиграване на онази ситуация от него заради когото стана дузпата,целия отбор игра слабо.

  • Отговори (6) (0)
    7. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:29

    Мисля,че знам за кой пише N3.То е очевадно.Това е защитника, който с неадекватното и много тъпото си отиграване,не за първи път, на ситуацията в началото на мача ,което доведе до дузпа и загуба.

  • Отговори (2) (0)
    8. добавен от: Анонимен 18 Март, 20:32

    Слаба игра

  • Отговори (7) (0)
    9. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:08

    Има едно младо момче -централен защитник, което не игра този мач,то е две класи над тоя за когото казвате. Всички мачове , които игра като централен се справи перфектно,а Редовски го мъчи понякога да играе бек,но това не му е мястото.

  • Отговори (5) (0)
    10. добавен от: Анонимен 18 Март, 21:23

    То има и едно не момче, но много просто, нагло и без образование, което го назначиха за титуляр от една съседна община с 50-тачки. Идеята беше танто за кукуригу - затаваряне на очите за незаконните му кабеляци срещу предаване на стратегически обекти - язовири, спортни зали, отбори и т.н.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete