Сряда, 22 Май 2024, 00:00

"Балкан 1929" изпусна победата в Елин Пелин - 1:1

18 Октомври 2015, 06:28
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2809 3


В третият си мач за първенство на „А” ОФГ „Балкан 1929” изпусна победата при гостуване си на лидера в класирането отбор на ОФК „Елин Пелин”. Досега домакините имаха 5 победи от 5 мача и еднолично заемаха първото място. В един двуостър мач, изпълнен с много положения пред двете врати и с два червени картона – двата отбора си поделиха по едната точка. Треньорът Иван Редовски заложи на по-опитните фуболисти  - Мартин Кушев и Боян Макавеев в атака на Борис Райчев и Здравко Атанасов в полузащита. 

Двубоят започна равностойно, с игра предимно в средата на терена. В 15-тата минута Макавеев проби по дясното крило и подаде на Мариян Маринов на празна врата, но Маринов направи невероятен пропуск - от 3 метра удари горната греда. Малко след това Мартин Кушев напусна контузен и домакините взеха инициативата. До края на полувремето, предимно след центрирания, те създадоха сериозни разбърквания пред вратата на Балкан, но гол така и не падна. Веднага след почивката „Елин Пелин” поведе в резултата след удар от около 25 метра и рикошет в защитник. В следващата атаката Маринов можеше да изравни, но неговия удар с глава бе спасен от вратаря на домакините.

В 75-та минута съдията подмина 100% дузпа за задържане на Здравко Атанасов в наказателното поле, но 3 минути след това Ивайло Златев "Терминатора" се реваншира за пропуските и изравни - 1:1.  Малко след това, след един груб фаул от страна на домакините се стигна до меле в центъра на игрището. На терена влезнаха и треньорите в опит да ги разтърват. Съдията показа по един червен картон за двата отбора. За Балкан изгонения футболист бе В. Григоров. Две минути преди края на редовното време Макавеев излезе сам срещу вратаря, но удара му бе избит  и така пропусна да донесе победата за Балканци.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Октомври, 20:01

    Не бъркайте Мариян Маринов-Мимо Кюфтето с Ивайло Захариев-Терминатора!Ходете по мачовете,а не пишете репортажите си по разкази на очевидци-запалянковци,които не познават играчите(то не че има и от къде да ги познават де)!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: кацо паво 19 Октомври, 10:32

    Марин Кушев не е ли МАРТИН Кушев?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Октомври, 16:31

    Определено тези са от малкото отбори, които играят футбол на това ниво. Получи се приятен мач за ниво регионална група. За жалост имаше искри в един момент, но повечето от играчите се опитаха да спрат тази сцена, което е похвално за родната ни действителност. Определено слабо съдийство. Развръзката остава за мача в Ботевград .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (262)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (143)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (55)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (73)
70% Complete