Събота, 4 Май 2024, 23:57

Балкан 1929 изпусна победата в Пазарджик с помощта на съдията

17 Март, 07:34
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 474 1


Балкан завърши 1:1 като гост на Хебър2 на поляната в село Сарая. Балкан получи дузпа след зверска балтия срещу Руйчев в 23 минута, но за грубото нарушение нямаше дори помисъл за картон!!! Главния съдия от Благоевград Благой Манов продължи да толерира агресивната игра на домакините и с лекота подмина удар без топка в носа на Йордан Дамянов.

В 39 минута Хебър изравни, като остана съмнение за засада. Балкан натисна през втората част и търсеше победата. В 67 минута на терена нахлу треньора на домакините и след множество псувни и обиди хвана голмайстора Петков за гушата, като се оформи здраво меле и след нахлуването на публика на терена учудващо за всички делегата от Пазрджик?????, заповяда на главния съдия да изгони Петков и треньора на домакините Спас Гигов.

След мелето отстрани за няколко удара и състезател на домакините .Тогава срещата беше прекъсната за около 15 минути . След това за Балкан Сергей Пени вкара в 95 мин, но голът беше отменен заради невидимо нарушение.

В другата атака Сергей Пени се промуши срещу вратаря и беше спънат, но отново дузпа не бе отсъдена и за капак на всичко в последната 101 минута Алекс Георгиев беше препънат в наказателното поле, но получи жълт картон за симулация.

Това беше пети пореден мач, който затвърди съдийския терор срещу Балкан, в които бяха получени 4 червени картона и дузпа фантом, както и един непризнат гол.

Всичките случаи са в всеки един от мачовете и ръководството на Балкан ще потърси справедливост през другата седмица на среща с новия президент на БФС.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: Анонимен 17 Март, 13:22

    Да гласувам все за Перуката и Гонзо, пък после все съдията да им е виновен ;)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete