Събота, 20 Април 2024, 16:53

"Балкан 1929" отмъкна победата в Банско

12 Септември 2020, 19:57
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1311 1


Футболистите на "Балкан 1929" постигнаха труден успех при визитата си на ФК "Банско" с 1:0. В мач от 6-ия кръг на Югозападна Трета лига ботевградчани извоючваха трудно победата в мач с два червени картона, напрежение и очаквано здрава битка. Двубоят бе важен за балканци с оглед последните два мача, в които тимът записа две равенства. Единственото попадение в срещата дойде малко преди края на първото полувреме, когато точен бе Петко Петков, а с асистенция се отличи капитанът Здравко Атанасов.

След подновяването на играта, "Балкан 1929" бе опрян до стената, след като срещу него домакините започнаха да действат много по-агресивно. Това обаче криеше и своите рискове за тях. Своевременно балканци създадоха две чисти голови положения чрез Петър Василев, който уцели гредата и Петко Петков, чийто удар мина встрани. Така се размина от последствия за ФК "Банско" и интригата се запази до края. В заключителните минути хубава проява на вратаря на "зелените" пък запази мрежата му суха и спомогна за победата.  В двубоя участие взеха и част от юношите на клуба, като с добър мач се прояви капитанът на юношите Йордан Дамянов. 

Във временното класиране отборът на "Балкан 1929" се изкачи с две позиции нагоре и вече е на 7-о място с 11 точки в сметката си. В следващия 7 кръг от Югозападна Трета лига, който е на 19 септември, ботевградчани приемат на своя земя ФК "Гранит" (Владая) от 17:00 ч..




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , Югозападна Трета лига

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete