Петък, 19 Април 2024, 04:02

"Балкан 1929" премина и през "Гранит" (Владая) и гледа уверено към "Беласица" (Петрич) (ВИДЕО)

6 Октомври 2021, 19:36
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1744 2


Мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" се справи с една от хитовите изненади през този сезон - тимът на "Гранит" (Владая), като победи с минималното 1:0 в мач от 11 междинен кръг на Югозападна Трета лига. По този начин "зелените" остават на върха в класирането и вече гледат смело напред към следващото си изключително важно предизвикателство - гостуване на "Беласица" в Петрич тази събота (9 октомври). "Балкан 1929" се откъсна на първото място с 6 точки пред останалите и въпреки че президентът и старши треньор на клуба Иван Редовски призна неколкократно, че това не е цел пред отбора, то с представянето си на терена ботевградчани няма как да не насочат мислите точно към този подвиг. 

Единственото попадение в срещата отбеляза превърналият се в ключов футболист за отбора - юношата на клуба Николай Цветков - Демона. Опитният полузащитник бе изведен от Йордан Апостолов, след което напредна и без затруднения прати топката в далечния ъгъл на вратата за 1:0. Въпреки скромния аванс, с който спечелиха, домакините  можеха да го направят и по много по-убедителен начин, но изпуснаха значително количество чисти голови положения. С представянето си на терена обаче не оставиха съмнения кой е по-добрият от двата отбора и кой заслужава повече трите точки, след като контролираха развоя на събитията, а и освен това гостите не застрашиха вратата на ботевградчани. 

Задачата за балканци бе една идея по-лека, след като още в 29-ата минута Кристиян Фурнаджиев от състава на "Гранит" бе изгонен заради нарушение срещу Калоян Бонев. В четвърти пореден мач отборът на "Балкан 1929" не допуска гол в своята врата, което е добър атестат за работата в защита. Иначе успехът за "зелените" бе пети пореден и общо десети до момента от 11 мача. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , Югозападна Трета лига , сезон 2021/22 , футбол

Коментари (2)

  • Отговори (0) (5)
    1. добавен от: Петрич Калифорния 7 Октомври, 19:53

    Падате в събота селяни

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 22:10

      Бягай от тука бе ебалник

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete