Петък, 26 Април 2024, 11:59

“Балкан 1929” пропусна да победи дубъла на ЦСКА и завърши наравно

21 Април 2023, 20:08
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 768 0


Футболистите на “Балкан 1929” завършиха наравно с дублиращия тим на ЦСКА София, като срещата завърши 2:2 на “Герена”. Двубоят беше много интересен за зрителите, особено през второто полувреме, когато и двата тима играха много атакуващ и бърз футбол.

Футболистът на балканци Калоян Бонев беше заменен принудително в края на първата част, който се контузи много лошо, а в тази ситуация реферът не отсъди чиста дузпа за “Балкан 1929”.

Мачът започна лошо за домакините, като гостите от ЦСКА поведоха в първата минута на двубоя чрез таланта на “червените” Божидар Чорбаджийски. До края на първото полувреме, тимът на Иван Редовски пропусна отлични възможности до изравнителен гол. На почивката двата отбора се оттеглиха при резултат с 1:0 за “армейците”.

След почивката “Балкан 1929” успя да изравни чрез Павел Петков, който отбеляза хитър гол от пряк свободен удар и топката премина през мача футболисти на “червените”, като младежкият национален вратар Алекс Божев не реагира добре.

Радостта на “зелените” беше кратка, тъй като тимът воден от легендата на ЦСКА Стамен Белчев отново поведе в резултата чрез Александър Кожухаров, който се възползва от грубата грешка на “Балкан 1929” в защита и излъга вратаря Слави Матин, за да вкара на празна врата. В 74-ата минута след центриране по земя на Павел Петков, топката отиде при Иван Алексиев, който с хладнокръвен удар изравни резултата за 2:2.

До края на срещата “Балкан 1929” направи страхотни възможности за обрат, но в крайна сметка спечели точката. След този мач тимът на Иван Редовски остава на осмата позиция, докато в следващия кръг ще гостува на “Кюстендил”.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete