Неделя, 5 Май 2024, 03:56

Балкан 1929 със загуба в Перник

22 Март 2017, 19:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1834 16


Днес се изиграха срещите от междинния кръг на Югозападната трета лига, a oтборът на Балкан 1929 беше гост на Миньор Перник.

Срещата не беше добра за Балкан и играта им не потръгна. След злощастната загуба в предишния кръг, днес ботевградчани допуснаха още едно поражение. През първото полувреме зелените изпуснаха няколко добри възможности за гол. Домакините от Миньор вкараха първото попадение след разбъркване в наказателното ни поле.

През втората част нашите момчета отново нямаха късмет в завършващата фаза, докато Миньор успяха да вкарат втори гол и то отново след карамбол. Краен резултат 2:0.

Източник: balkanec.bg

Коментари (16)

  • Отговори (9) (4)
    1. добавен от: Анонимен 22 Март, 20:30

    Едно момченце се загубило. Попитали го - искаш ли да те заведем при мама? Не - казало - тя ме бие! А искаш ли при тате? Не - отново казало то - и той ме бие! Ами къде искаш да те заведем? При "Балкан" - отговорило то. Той никога не бие!

  • Отговори (0) (3)
    2. добавен от: Анонимен 22 Март, 21:41

    Днес в Перник голмайстора беше главния съдия.Първият гол се получи след несъществуващ корнер, дори играча от Миньор си призна, той е изкарал топката и това е аут,но не съдията бил видял корнер.И след н еговото

  • Отговори (4) (2)
    3. добавен от: Анонимен 22 Март, 21:52

    Айде Айде, и домакинския мач срещу Разлог трябваше да има 5 червени картони за нашите ама дадоха на Пирин червен картон!

  • Отговори (0) (2)
    4. добавен от: Анонимен 22 Март, 21:52

    Продължение от 2: И след изпълнението на корнера,играч на Миньор вкара топката с ръка във вратата. При втория гол имаше нарушение срещу играч на Балкан ,съдията отново го подмина и така стана 2:0.В Перник футбол не може да се играе.Там са невероятни селяндури. ФАКТ!!!

  • Отговори (0) (4)
    5. добавен от: Анонимен 22 Март, 21:58

    Номер 3,ако не си бил на мача в Перник, моля не коментирай!

  • Отговори (1) (2)
    6. добавен от: Анонимен 22 Март, 22:06

    Този репортер,който пише за мача в сайта със сигурност не е бил там или нищо не разбира от футбол ,защото написаното няма нищо общо с мача.

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 22 Март, 22:12

    Утре Герб ще ви дадът топки да гласувате За тях

  • Отговори (3) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Март, 23:05

    ЦАКОВСКИИИИИ НЕ Е ЛОШО ДА ПОЧНЕШ ДА ИГРАЕШ А НЕ ДА СЕ МИСЛИШ ЗА ЗВЕЗДА ОТ ......... ! В ГРУПА

  • Отговори (1) (4)
    9. добавен от: Анонимен 22 Март, 23:27

    Обществото вече се погнуси от краденето и простотията на партия ГЕРБ. Връх на излагацията е слагането на тази дребна и незначителна мишка Мартин. Как можаха тези идиоти да сложат този престъпник и долен лихвар, на който жена му се разсъблича пред гнусни богаташи за да го урежда и да го издържа този пудел без никакъв морал. Същият този боклук е решил, че с мръсните пари които са му дадени и с които залъгва с насмешка хората, като им подхвърля гнусни рекламни материали с неговия фалшив образ и това че е твърдо обеден, че хората тук са изключително прости и идиоти, и с чалга концерта който ще плати с крадените пари ще успее да заблуди идиотите. Целта е онзи долен боклук Златев да си разиграва далаверите, да източва и малкото вода която има в язовира с гадния си ВЕЦ който е построил за собствено облагодетелстване, разберете заплашени сме от водна криза заради този изрод. Същата тази твар Златев, както потвърдиха медиите за многото му далавери и кражби които извършва заедно с Пеевски и най-голямото му престъпление е с горивото. На този изрод вече трябва да му се опълчим и да му строшим главата. Трябва да има метеш срещу тоя. Грозника с пари от дълго време ни се подиграва като опорочи и унищожи нашата традиция в спорта, нашия баскетболен отбор БАЛКАН. Сега е момента да му покажем, че неговите мръсотии вече ще свършат. Не искаме Бойко тиквата, срам и позор, доказан бандит и простак. Прекалено много лоши неща се случиха и трябва да има промяна. Разбираме, че най-опасния вариант е ако това злобно джудже влезне във властта, между него и кмета Гавалюгов има огромен конфликт. Повече от ясно е, че дребосъка няма да помага, а само ще пречи, целта му е нищо добро да не се случи за да провали кмета. От своя страна кмета има симпатии към друга политическа сила и това е нормално, ако тя спечели той ще има перфектен диалог с властта, ще се отпуснат много финансови средства и много проекти ще бъдат реализирани, което е важно за нас и за развитието. И в другите партии и листи има достойни млади кандидати, които са с доказан морал и образование. Лош вариант е дребния, той е доказан престъпник.

  • Отговори (1) (2)
    10. добавен от: анонимен 23 Март, 13:51

    И я бех там

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete