Четвъртък, 28 Март 2024, 13:00

"Балкан 1929" ще се надява на подкрепа от феновете в битката за Купата срещу "Етър" (Велико Търново)

7 Септември 2021, 15:11
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1040 2


В сряда (8 септември) мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" поглежда към поредното си сериозно предизвикателство. "Зелените" приемат на своя стадион "Христо Ботев" от 16:00 ч. елитния "Етър" (Велико Търново), който е пети в класирането на Втора лига към момента, в мач от предварителния кръг за Купата на България. Ботевградчани ясно изразиха намеренията си да се представят на ниво в турнира и да опитат да достигнат възможно най-напред в надпреварата. Точно това призна и президентът и старши треньор на клуба Иван Редовски, който сподели, че отборът му е готов да се раздаде на 100 процента в опита си да отстрани именития си съперник, който в годините е бил и шампион на България. Ръководителят на "зелените" също така заяви, че "Балкан 1929" ще има нужда от подкрепата на своите фенове и се надява всички, които симпатизират на отбора, да бъдат на стадиона, като разбира се противоепидемичните мерки ще бъдат спазени. Входът за предстоящия двубой също ще бъде свободен. Двубоят ще може да бъде гледан онлайн на живо, благодарение на "Балканец" и "Аренаспорт".

Отборът на "Балкан 1929" достигна до тази фаза на турнира, след като надигра с 2:0 "Ботев" (Ихтиман) преди това. През този сезон тимът на Иван Редовски се представя повече от добре, като до момента заема и 3-ата позиция в подреждането на Югозападна Трета лига с 5 победи и 1 загуба. Това е и най-добрият старт за балканци откакто се завърнаха на футболната карта.

Заради изтърпяване на наказание мача ще пропусне един от основните футболисти на тима - Йордан Апостолов, който е и бивш играч на "Етър". Всички останали играчи ще бъдат на линия и ще преследват една единствена цел - победа.

От ръководството пък още веднъж приканват любителите на футбола в града да подкрепят отбора на "Балкан 1929" в поредното му предизвикателство.





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , сезон 2021/22 , футбол

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete