Понеделник, 16 Септември 2024, 21:56

Балкан очаква още едно попълнение преди новия сезон

5 Септември, 14:33
(0) (1)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 787 0


Старши треньорът на баскетболния отбор Балкан Ботевград, Васил Христов, разкри пред Sportal, че съставът очаква ново попълнение преди началото на новия сезон. Тимът е в процес на завършване на селекцията и търси още един играч, който да заеме позиция на "четворка" или "петица".

„Всички българи в състава тренираме вече две седмици, а по-младите момчета не са спирали да работят през цялото лято. В тренировките вече се включиха и тримата чуждестранни баскетболисти – сърбинът Иван Гаврилович и американците Къртис Джоунс и Кори Рийвс. Очакваме да добавим още един състезател, за да завършим селекцията,“ сподели Христов в интервю за клубния сайт.

Той допълни, че екипът се е фокусирал върху подготовката на играчите, които вече са преминали медицински и функционални тестове. Предстоящата подготовка включва и шест контролни срещи, първата от които ще се играе на 11 септември в Ботевград срещу ТФТ Скопие.

„Имаме и турнир в Ботевград, където ще участват Балкан, Черно море Тича и Раднички Крагуевац. Освен това ще се срещнем с Берое и Шумен в последната седмица преди началото на шампионата,“ добави Христов.

Треньорът подчерта, че целта на отбора остава непроменена – борба за титла и купа: „Ние сме представители на един от най-успешните клубове в историята на баскетбола в България, и нямаме право на отстъпление.“

Балкан се готви за още един силен сезон, като отборът се стреми към нови успехи на баскетболната сцена.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete