Понеделник, 29 Април 2024, 13:18

Балкан приема днес от 19ч. Спартак Плевен

3 Април 2019, 14:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 986 0


Балкан приема днес Спартак Плевен в мач от 23 кръг на НБЛ. Двубоят е от 19:00 часа в "Арена Ботевград".

Днес са вторите мачове от кръга, след като вчера се изиграха първите два. В единия от тях Левски Лукойл победи драматично Берое с 96-94 и спечели редовния сезон в НБЛ, а Академик Бултекс 99 победи Академик София, изравнявайки се с Рилецо на четвъртото място. Другият мач днес е между Ямбол и Черно море Тича.

Тимът на Александър Дяковски има шанс да се бори за четвъртото мястои ще бъде пределно мотивиран днес. Балкан заема трета позиция в НБЛ с актив 13-7. Към момента старозагорци имат две победи повече от "зелените", а за да бъдат изместени, то Балкан трябва да спечели всичките четири кръга до края, а Берое да загуби поне три от тях.Оставащите мачове на старозагорци до края са срещу последните отбори в класирането - Спартак Плевен, Ямбол, Черно море Тича и в последния кръг срещу Балкан. Тимът на Небойша Видич има четири мача до края на редовния сезон, но почива в един кръг. Мачовете са срещу същите отбори, с които играе и Берое, а в последния кръг на 24 април двата отбора ще се срещнат един срещу друг в Стара Загора.

Балкан постигна две убедителни победи през сезона над тима от Плевен и днес ще се опита да запише трети успех. Първата бе като гост с 93-72, а втората у дома на 12 януари с 92-58.


Източник: balkan-basket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete