Вторник, 30 Април 2024, 23:47

"Балкан" разгроми "Университатя" (снимки)

28 Ноември 2013, 19:19
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2054 0


В първия си домакински мач от ЕВРОХОЛД Балканска лига „Балкан” победи убедително гостуващия тим „Университатя”, Крайова.

След едно доста нервно и сковано начало баскетболистите на „Балкан” допуснаха пасив от осем точки. Честите ротации и промяна в игровата схема на домакините позволи на нашите момчета да вземат инициативата в свои ръце и в шестата минута те поведоха в резултата. Така първата част завърши 23-14 за „зелено-белите”. Във втория период темпото се запази, като нашите баскетболисти уверено трупаха точки в своя полза и полувремето завърши 44:32 за нас.

Третата четвърт обикновено е трудна за „Балкан”. След минута и половина игра румънците намалиха пасива си наполовина. Този път обаче домакините не позволиха неприятни изненади. В шестата минута на тази четвърт те поведоха с 15 точки и продължиха да увеличават преднината си. Последната четвърт беше само да се види в крайна сметка с колко ще победят домакините. Сирената обяви края на мача при резултат 89:62.

Иван Лилов завърши с 24 точки за победителите, а със стабилен дабъл дабъл от 20 точки и 17 борби се включи Ноа Далман. По 10 точки отбелязаха Гейб Нътсън и Петер Седмак.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (194)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete