Четвъртък, 2 Май 2024, 02:57

Балкан спечели точка като гост в Панагюрище

31 Март, 12:01
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 560 8


Балкан отново спечели точка като гост след 1:1 този път на негостоприемния стадион Орчо войвода в Панагюрище.

Като цяло мачът беше равностоен като добре подредения отбор на гостите от Ботевград не допускаше положения пред собствената си врата.Домакините, които бяха притиснати до стената личаха имената на бившите футболисти на Балкан - Петко Петков и Георги Кременлиев, нямаха никакви възможности и дори трудно достигнаха до наказателното поле. Когато мачът отиваше към своя край в 85 минута главният съдия отсъди нарушение на Кременлиев срещу Ники Миков в наказателното поле на Балкан. Да ама не всички бяха изненадани дузпа за Оборище, която Нетов вкара.

И както в повечето филми -доброто побеждава злото, Павел Петков в 94 минута отбеляза фамозен гол от 25 метра и помрачи радостта на главния съдия и ръководството на Оборище .

За пореден път Балкан Ботевград е ограбен и унизяван от съдиите, но въпреки всичко това нашите момчета играят за честта и морала на клуба

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (8) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Март, 13:18

    Нали Балкан гласува на конгреса за перуката и ромзо . Защо ревете ? Да живее Бг футбола и БФС.

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Март, 14:56

    Всичко що носи името Балкан и футбол и баскетбол все съдиите са им виновни. Редовски един път няма, в който да не са били и да не се оплаква от съдиите. Точно срещу Балкан ще свирят, където Перуката прави терена в града и са със ръководството на БФС.

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Март, 15:00

    То не може за най-малкото нещо всеки път да ги псуваш, плюваш, обиждаш, заплашваш и да посягаш да се биеш и да не ти го връщат. Всеки човек си има достойнство, когато са си за псуване и никой не им го спестява, ама Балкан прекаляват.

  • Отговори (2) (1)
    4. добавен от: Анонимен 31 Март, 15:18

    Първи кръг-Балкан-Кюстендил -червен картон,втори кръгБанско-Балкан -8 жълти и червен карто Йордан Дамянов,трети кръг-червен картон Емил Ангелов и незачетен гол,четвърти кръг Рилски спортист-Балкан -дузпа фантом за домакина,пети кръг ура :3:0 служебно срещу Чавдар ,шести кръг Хебър -Балкан -червен картон Павел Петков ,седми кръг Балкан-Пирин Разлог -неотсъдена дузпа (документирана) в 92 минута за Балкан ,седми кръг Оборище -Балкан -85 мин дузпа за домакините .Това са само част от решенията ,които опорочават резултатите ,а има и още куп малки детайли (картони,фаулове единоборства) които не се споменават .А вие драги писарушки вместо да насочвате общесвеното мнение в една посока по-добре отидете на мач на отбора и го подкрепете .Само Балкан!!!!

    • (4) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Март, 15:55

      Срещу Балкан не трябва да се вдигат червени картони ли? Има мачове в който ги режат, ама далеч не са всички, както го изкарват. И според мен се държи на това, че просто съдиите са некадърни, а не че има заговор срещу Балкан, на никой не пречат и беше ясно отдавна, че нямат шанс за Б група.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 31 Март, 16:42

    Ако е в мач,два може да е грешка ,а за Б група като нямаш шанс трябва да те режат ли ?

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Март, 19:33

      Не казвам, че трябва да ги режат, а че никой няма интерес да им подлива вода, защото в тази група само първото и последните едно, две места са от някакво значение, а Балкан дали ще са на шесто или на десето място е без особено значение.

  • Отговори (1) (3)
    6. добавен от: Анонимен 31 Март, 21:14

    Каде сте беее Балкан бие Рилски а вие мълчите като бит педерас , ако беше паднал щяхте да го изпишете с големи букви.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete