Понеделник, 13 Май 2024, 13:38

Балкан загуби в Костинброд

28 Април, 11:37
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 727 0


Футболистите на Балкан допуснаха загуба с 0:1 от ОФК Костинброд в мач от 31-я кръг на Югозападната трета лига. Единственото попадение падна в 41-та минута. Нищо не предвещаваше тази загуба, тъй като състезателите на Иван Редовски започнаха по-добре срещата. Още в началото Николай Миков изпусна две стопроцентови положения за гол. Павел Петков и Иван Алексиев също можеха да открият резултата, но вратарят на гостите Галев се намеси добре. През втората част мачът се игра пред една врата – тази на домакините, но футболистите на Балкан изпуснаха куп възможности за гол. Най фрапиращ беше този на Александър Георгиев, който изпусна да вкара на един метър от голлинията.

Футболистите на ОФК Костинброд не сториха нищо запомнящо се, освен че бавеха резултата и бяха изключително груби. За съжаление, един от най-грубите на терена бе бившият футболист на Балкан Калоян Бонев, който направи пропуск пред вратата на Вълчев.

Следващата среща на Балкан от първенството на Югозападната трета лига е в сряда, когато от 18.00 ч. е домакин на Левски II.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (238)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete