Неделя, 5 Май 2024, 13:15

Бареков: Цветанов и Борисов са политически трупове!

8 Юли 2013, 14:10
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 941 0


Цветан Цветанов обвини  тази сутрин Бареков, че бил разцепил  ГЕРБ, което предизвика реакция на смях и съжаление у журналиста.
Щом аз мога да разцепя ГЕРБ сам, представям си, ако се съберем повече хора, каза Бареков. Той припомни на Цветанов, че в зората на партията е бил мъжка секретарка, която е сервирала кафето на Борисов и с нищо друго не се е занимавала освен със слухтене и проверка на лоялността на хората. И не се е променило до днес. Той продължава да бъде доверената секретарка на шефа си.  Докато аз, самият аз събирах членове за партията хора образовани и достойно, дадох й авторството си, Цветанов се обграждаше със свои хора.  И когато аз доведох хиляди  лоялни членове, Борисов се изгаври и им сложи за шеф секретарката си.  Има ли смисъл сега да коментирам думите на един човек, който е  криминално проявен и който успя да отврати толкова много хора от ГЕРБ, запита Бареков. Те се махат от партията, защото не искат него в нея, а не заради мен. Вчера ясно го заявиха – не искаме Цветанов да е в тази партия, той непрекъснато сваля авторитета й и губим привърженици. Искаме оставките на Цветанов и Фидосова.
Борисов обаче се направи на глух и това е началото на края на ГЕРБ пророкува журналистът. Бойко Борисов веднъж казва ГЕРБ е мой проект, втори път ГЕРБ е на Цветанов. И така ги редува. Ту е негова партия, ту е на Цветанов. Той трябва веднъж завинаги да определи кой командва тази формация, кой е лицето й, кой е двигателят й, защото виждате, че 50 процента от електората не желае Цветанов. Достатъчно е компрометиран, в достатъчно престъпления е обвинен. И всеки ден по някой активист се отцепва, започват и да бягат и цели организации. Смешно е да се помисли, че това го правя аз. Това го прави Цветанов и колкото по-рано Борисов го разбере, толкова по-голям е шансът н ГЕРБ да запази членската си маса, допълни журналистът.  Макар че за мен и Цветанов и Борисов са два поличически трупа. За реалната промяна трябват нови идеи и лица.


Източник: http://skandalno.net/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete