Неделя, 28 Април 2024, 22:14

Бързo производствo e образуванo срещу шофьор- нарушител

11 Май 2017, 11:06
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1616 3


Около 12.55 часа вчера в с. Трудовец, автопатрул на РУ- Правец забелязал лек автомобил BMW, управляван от добре познат им нарушител на правилата за движение от с. Разлив. Служителите на реда предприели действия по спирането на автомобила и незабавно уведомили колегите си от РУ- Ботевград. В хода на извършената проверка се потвърдило, че 21-годишният Х. Х. управлява без СУМПС и то в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние, поради което срещу системния нарушител е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 12 Май, 10:24

    веднага да се започне бързо производство и срещу безполезната пионка недоразумението гавалигльо

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: до Обединени патриоти и г-н Б. Бранков 12 Май, 13:04

    Снимки с имената на осъдените крадци + предметът + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В Равно поле хванатите крадци, из цяло село добре лъжат, че са набедени от окрадените.
    Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува. Дори да ни молят да оттегляме жалбите от МВР Ел. Пелин.......
    Ако се поставят на табла със снимки, кражбите ще се сведат до минимум. Искаме да изразим изключителната си благодарност към полицаите от МВР Ел. Пелин, които са хванали крадците обрали ни в края февр. 2017 г.

  • Отговори (0) (2)
    3. добавен от: Анонимен 12 Май, 21:25

    da vi sera v ustata balgari marshavi ega da umrete da vi se eba na ustata balgari hai vie ste po zle ot ciganite be svine takiva majami da vi ebe se v ustata da se nasitite che se ste gladni drugite karat bez knijka i piqni i ne gi hvashatate ama na li sa balgari a ciganite kato vijdate edna malka greshka i vednaga aauu narushutel dano da umrete :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete