Четвъртък, 25 Април 2024, 17:26

Баскетболен мач по случай "40 години ПГПЧЕ "Алеко Константинов" (СНИМКИ И ВИДЕО)

27 Април 2022, 16:23
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1233 0




Днес, 27-ми април, от 13,30 ч. в Спортния комплекс Правец се проведе баскетболен мач посветен на „40 години ПГПЧЕ „Алеко Константинов“.

В срещата взеха участие бивши, настоящи и бъдещи ученици, учители – Драгомир Енчев – два пъти републикански шампион и участник на ученическо световно в Естония, Георги Дамянов-три пъти републикански и участник на световно, Ивко Ивков-републикански шампион и състезател на "Спартак-Плевен", Мартин Мандалски, Марио Христов, Веселин Тодоров – учител, Тодор Колев – дългогодишен капитан на отбора на ПГПЧЕ, Цветомир Чернокожев – четири пъти Републикански шампион и участник на ученически световни първенства, състезател на "Левски-София" и Националния отбор на България, Камен Пенчев, Владислав Вушев – два пъти републикански шампион на България с отбора на ПГПЧЕ, Тодор Симеонов и други.

„Мачът на звездите“ протече при коректна игра, като не липсваха и доста атрактивни изпълнения, които многократно вдигаха на крака присъстващата публика в залата.

На почивката танцов състав съставен от ученици на училището приповдигна също настроението със своите танцувални умения.

След финалния съдийски сигнал, думата бе дадена на директора на ПГПЧЕ „ Алеко Константинов“ - Цветанка Щерионова и на Георги Велчев, преподавател по физическо възпитание и спорт.

Ето какво каза г-жа Щерионова: "Просълзихте ме още когато влязох в залата. Искам да ви кажа, че страшно много се гордеем с вас, виждам едни пораснали хубави млади мъже, които милеят за училището, които се лишиха от свободното си време и дойдоха да покажат, че наистина ГПЧЕ значи нещо за вас. Още веднъж много ви благодаря, благодаря на вашите треньори - г-н Велчев, г-н Тодоров, които вложиха тези 5 години в училище всичко от себе си, за да направят от вас това, което сте в момента.
Още веднъж, пожелавам ви много здраве, много успехи в това в което сте започнали да правите - дали в спорта, или в нещо друго! Бъдете живи и здрави, бъдете успешни и не забравяйте училището!"

Г-н Велчев: „Искам да благодаря първо на г-жа Щерионова за това прекрасно тържество – идеята беше нейна да се съберем, защото вие донесохте толкова много радост и купи на това училище – направихте го известно не само в България, а и по света; бяхме участници на три световни първенства с вас, имахме невероятни емоции."




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete