Четвъртък, 16 Май 2024, 12:30

Бат Сали: Черен циганин съм, но това не ме прави престъпник

19 Юли 2013, 13:13
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1578 0


Който говори, че съм правил частно енерго, ще се видим с него в съда
“Аз съм черен циганин, но това не ме прави престъпник. Отсега нататък в медиите, който говори, че съм правил частно енерго, ще се видим с него в съда, отправям последно предупреждение”, закани се бат' Сали пред медиите, след като се закле като депутат в парламента. Наскоро журналистическо разследване уличи Бат' Сали като "шеф на частното енерго Седма махала" в Самоков. Местни жители обясниха, че ползват ток без електромери, като в замяна плащат по 20-30 лева на месец. Кабелите за тока директно и безотчетно влизат в домовете на ромите.

Известният в ромската махала на Самоков като Бат' Сали - Александър Методиев заяви, че атаките срещу него идвали от съкварталец, който се казвал Ярослав Мишев. За да обясни що за човек е Мишев, Сали каза, че той бил лежал 25 години в българските затвори.

„Разбира се, че познавам Ахмед Доган, кой не го познава!“, отговори Сали на журналистическо питане. Той обаче отрече почетния председател на ДПС да го е предлагал за депутат. Номинацията му дошла от „българската общественост“.

Александър Методиев твърди, че има висше образование - ВИФ „Георги Димитров“, треньор по футбол и учител по физкултура. Бил е капитан на отбора на „Рилски спортист“ 12 години.

В парламента щял да се занимава със спорта и социалната сфера.

Източник: Агенция Блиц

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete