Четвъртък, 23 Май 2024, 03:55

Бедствено е положението в селата Новачене, Гурково и Липница

4 Юни 2023, 13:30
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 10529 35


Бедствено е положението в селата Новачене, Гурково и Липница.

Истински кошмар преживяха жителите на трите населени места миналата вечер. Днес стана ясен мащаба на пораженията.
След проливните дъждове в трите села има наводнени къщи, реките преливаха, има разрушени мостове, унищожени градини и дворове, на някои места водата е отнесла животните, които хората не са успели да спасят от водното бедствие.

Очаквайте подробности!Източник: balkanec.bg

Коментари (35)

 • Отговори (38) (18)
  1. добавен от: Анонимен 4 Юни, 14:08

  Изроди сте всички в община Ботевград! Че Гавалюгов го викаме от 3 години на зелин да прави подпорни стени и да оправи нещата! Той само спорта гледа ! Тока гасне и се пуска през 5 мин изгорихте на хората уредите ! Безсрамници ! Качете статия и напишете от колко до колко няма да има ток и поправете проблема ! Не през пет минути да премигва !

  • (38) (13)
   1. добавен от: Анонимен 4 Юни, 14:31

   Нали Балкан е шампион. Върви и скачай от радост по разбития площад.

 • Отговори (6) (7)
  2. добавен от: Анонимен 4 Юни, 14:36

  Май си джейс :shock:

 • Отговори (22) (20)
  3. добавен от: Анонимен 4 Юни, 14:53

  1, има клиентски телефона на Енергото. Обади се, не чакай на готово. Още малко ще поискаш някой да ти изтрие и лайнения задник.

 • Отговори (11) (11)
  4. добавен от: Анонимен 4 Юни, 15:21

  Няма нужда да се трие.
  Ти нали го облиза вече

  • (3) (5)
   1. добавен от: Анонимен 4 Юни, 15:40

   Обърка се вкарах ти го четвъртит

  • (7) (0)
   2. добавен от: Анонимен 4 Юни, 15:42

   Объркал си се ти, жена ти е потърпевша.

 • Отговори (8) (1)
  5. добавен от: Анонимен 4 Юни, 15:40

  4, ще ти се, жена ти го направи!

 • Отговори (35) (8)
  6. добавен от: Анонимен 4 Юни, 15:48

  Глобалното затопляне е факт, не фантазия. И вие те първа ще страдате от собственото си невежество, което парадирахте десетки години насам. Миналата година жеги и суша, тази година наводнения. Зима и сняг, вече само по филмите гледате.
  Но пък за сметка на това , всяка къща имате по 3 коли да си разкарвате гъза до магазина на 50 метра от вас, че ви мързи. Надувате когато ви глобяват че паркирате неправилно, и запушвате улиците с таралясници. Нивата на въглероден диоксид са преминали абслютно всички критични линии, и парниковият ефект върви в пълна сила. И вие те първа ще страдате от него, защото така ви е по- лесно. Айде да ви е честито сега!

  • (27) (5)
   1. добавен от: Анонимен 4 Юни, 16:41

   Гавалюгов е виновен за глобалното затопляне, за 3-те коли във всяка къща, за паркирането им на улицата, а не по дворовете им и най-вече за глобите за неправилно паркиране. Все някой е виновен на Бай Ганьо. Ганьо не е виновен за нищо. Може да си изхвърля боклуците по поречието на реките и при наводнения да плюе против Гавалюгов.
   Тепърва ще берем плодовете, които сами сме отгледали. Каквото сме посели, това и ще пожънем. Всеки като хвърли една хартийка или фас на улицата, вместо в кошчетата за боклук и шахтите вече са запушени при пороите. Такъв порой се изля снощи и в Ботевград. А пред бл. 13 в "Севера" се стича водата по улиците от цял град и редовно една от къщите срещу блока е наводнена. Улицата се превръща в езеро и е препятствие за коли и пешеходци.

  • (17) (8)
   2. добавен от: Анонимен 4 Юни, 18:34

   Какво глобално затопляне те гони, бе идиот кед@клатен? И други години е имало безснежни зими. Какво гло ално затопляне те гони, като пускаме печки за отопление допреди 2-3 седмици. В последните години доматите зреят с месец по-късно. Миналото лято в Гърция в0 края на юли температурата не можа да мине 30 градуса на обяд. Колите ги има, защото няма друг транспорт. Не съм пенсионер, за да си губя времето в пътуване. Ей такива идиоти като теб си хвърлят боклука по дерета и рекички. Имам цяла колекция от снимки на такива сметища в района. Няма не@срано дере и река. Се чете горите, за да се греете с дърва като първобитни дива и. После климатът ви бил виновен. Я върви се заври там, откъдето си дошъл!

  • (3) (5)
   3. добавен от: Анонимен 5 Юни, 07:45

   Я си изключи телевизора и провери реалните статистически данни! К' во глобално затопляне, к' ви пет лева! Преди двайсетина години пак имаше такива порои и наводнения, пък после си имаше и студени зими със сняг. Я помисли, ако няма въглероден диоксид, какво ще стане с растенията. То и много страшна озонова дупка имаше, ама рязко " изчезна", незнайно къде. Използвайте ги тези мозъци по предназначение де!

  • (5) (1)
   4. добавен от: Анонимен 5 Юни, 11:09

   Не ти е ясно какво означава глобално затопляне, 6/2, но признаваш, че безснежни зими има от доста години. Кофа без дъно колкото и да я наливаш, е безнадежден случай.

  • (1) (1)
   5. добавен от: Анонимен 5 Юни, 16:27

   До 1,2 и 3 . Предупреждения за Глобалното затопляне започват още през 60те години на миналия век. Не са от преди 20 години. Масовото изсичане на горите, не само в България а в световен мащаб, и прекомерното създаване на карбонов диоксид създават този парников ефект. Ледниците на Антарктика се топят, нивата на океаните се покачват. Това е вече необратим процес! Можеше да се направи нещо "преди 20 години" но вече е твърде късно. И вие тримата се доказателство защо! Защото последните години. Пожари, наводнения, суша, урагани и торнада. Всяка година вече. "Преди 20 години" по колко пъти на година си чувал за такива бедствия ? "Преди 20 години' колко си изживявал такива бедствия? Свиквай, защото това ти е вече новата норма. Заривай си главата в пясъка, и чакай всичко да свърши!

 • Отговори (25) (22)
  7. добавен от: Анонимен 4 Юни, 16:58

  Иванчо трябва да си ходи вече. Много лъжливи обещания и какво. Стана кмет за да не му бутнат кабелите, смени си тръбите около хотела, ще го направи и около домът си. Вкара си кабеляците из целия град и селата разкопа, но още незаконните кутии са по стълбовете. Набута всичките си познати кадърни и малоумни в структори към общината направо потоп какъвто и и този в момента. Дано нещо се намери да се кандидатира щото с това чудо не става. Да живее Балкан

  • (25) (19)
   1. добавен от: Анонимен 4 Юни, 17:08

   Иванчо няма да си ходи. Ще го изберем пак. Трън ви е в очите още с постъпването му на кметския стол. И все кабелите, та кабелите! Първо, защо висят по улиците, сега пък защо са закопани? Ако има има заря, защо има, ако няма заря, защо няма? Защо има заря по светло, а не по тъмно? Защо се посрещат шампионите на 2-ри, а не на 3-ти юни? Както виждаме посрещнахме си шампионите в хубаво време. Ако ги бяхме посрещнали снощи, пак Иванчо щеше да е виновен, че не е поръчал хубаво време.

  • (5) (5)
   2. добавен от: Анонимен 4 Юни, 17:23

   Отворете си очите за правилно и неправилно,редно и нередно!

  • (11) (13)
   3. добавен от: Анонимен 4 Юни, 18:49

   7.1 ясно е, че си на общинската софра. Само такива като теб така яростно защитават кмета, че дойде ли друг и ти изгаряш

  • (13) (6)
   4. добавен от: Анонимен 4 Юни, 19:20

   Как позна бе, 7/3? Обади ми се на четири очи да те уредя и теб на общинската софра.
   В Общината познавам само кмета, друг НИКОЙ, ясно ли ти е! Няма да ми повярваш, ама ми е все тая. Не ме познава ни кмет, ни кметица! Виждам изровения площад, но виждах и безизходицата, в която беше Ботевград, оставен без пари от държавната хазна.

  • (5) (10)
   5. добавен от: Анонимен 4 Юни, 19:53

   Ще го изберете,ама на връба.

  • (3) (4)
   6. добавен от: Анонимен 5 Юни, 06:49

   На 2.06 ботевградчани трябваше да изберат, да бъдат българи или баскетболисти. Е кмета Гавалюгов и неговият заместник Борисов бяха и уважиха честването зарята в с. Скравена. Пък вие ги плювайте колкото искате. Когато човек има желание, има и начини

  • (5) (0)
   7. добавен от: Анонимен 5 Юни, 07:22

   Че баскетболистите не са ли българи! Или трябваше и те да присъстват в Скравена, за да ги признаем за шампиони! Щом се състезават под български флаг, всички са българи! Ботевградчани, които не присъстваха в Скравена, по-малко българи ли са?

 • Отговори (1) (4)
  8. добавен от: Гошо 4 Юни, 18:11

  Малоумници вие не го ли разбрахте ,че тук нищо не става.На онези в парламента не им дреме за вас щом ги избрахте ще си теглите.Живеете във мизерия на този народ това им харесва.Дано още по големи наводнения да има

 • Отговори (7) (4)
  9. добавен от: Ivon 4 Юни, 18:19

  Да сечът горите още !!!

 • Отговори (12) (4)
  10. добавен от: Анонимен 4 Юни, 18:42

  Сечвте горите - може през Гугъл Мапс да видите как е разредена гората. Хвърляте всякакви боклуци в реките, не се чистят шахтите, после климатът ви бил виновен

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (263)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (143)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (57)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (76)
70% Complete