Вторник, 7 Май 2024, 13:06

Бербо: Искам да помогна на Монако да спечели титлата

1 Февруари 2014, 10:00
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 1387 0


Българският нападател Димитър Бербатов е щастлив от трансфера в Монако. Българинът премина под наем в тима от княжеството от английския Фулъм до лятото, а след това ще бъде свободен агент. Той призна, че познава добре новия си отбор.

"Доволен съм и малко нервен. Започва нова глава в професионалния ми живот. Гледам много мачове по принцип. Особено от първенствата извън Англия. Исках да зная как се справят отборите извън пределите на първенството, в което играех. Така че знам добре колко голям клуб е Монако и че този сезон имат отлична възможност да спечелят титлата на Франция. Ще е хубаво, ако мога да им помогна да спечелят първенството", обяви Бербатов пред официалния сайт на клуба.

Българинът игра в Англия в последните 8 години. В цялата си кариера от ЦСКА, през Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм, той е вкарал 250 гола в 571 мача. Освен това има 49 гола в 79 мача за България.

"Ясно е, че във френското първенство има големи имена. Всички знаят за Ибрахимович и Фалкао. В Монако също има отлични играчи. Но в края на краищата, най-важни са колектива и отбора. Знам, че Монако има много здрав тим, като колектив и ще е хубаво, ако успея да се включа в този тим с моите голове, опит и начин на игра. За да помогна на отбора да спечели титлата", продължи българинът.

"В Монако има опитни играчи като Рикардо Карвальо, който също има опит от Англия. Ще е хубаво да играя с него, защото когато имаш някой познат в отбора, той може да ти помогне, да ти покаже някои неща. Освен това Карвальо е много добър и опитен играч и това отново показва, колко добри играчи има в Монако", добави Бербатов, който  завърши интервюто с поздрав на френски към новите си съотборници

Източник: http://dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete