Четвъртък, 16 Май 2024, 07:13

Бербо: Искам пак да вкарам 5 гола на Блекбърн

31 Декември 2011, 16:03
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1238 0


Стрелецът на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че отново ще се опита да вкара 5 гола във вратата на Блекбърн, както го стори през миналия сезон.

„Винаги има слухове за моето бъдеще и някои клубове проявяват интерес. Но през лятото бях информиран от Манчестър Юнайтед, че клубът се нуждае от мен и това ми беше достатъчно”, заяви Бербатов пред „Сън”.

„Като професионалист искам да играя във всеки мач, така че имам нужда да използвам всеки шанс, за да не остават съмнения в работата ми.”

„Онези 5 гола срещу Блекбърн – това беше магически ден и винаги ще го помня. Не се случва често да вкараш 5 гола във Висшата лига”, продължи благоевградчанинът.

„В моята кариера съм спечелил много трофеи и награди, пазя си топките от мачовете, в които съм вкарал хеттрик, за да си спомням за тези двубои. Чувството е страхотно.

Но 5 гола... Това се случва само веднъж в живота. Все пак ще се опитам да го постигна още веднъж срещу Блекбърн, ако бъда пуснат като титуляр.”

„Най-лошите ми моменти са, когато знам стартовия състав и аз не съм в него. Целта ми на тренировки е ясна – да си спечеля титулярно място. Искам да играя, но в толкова силен отбор като Манчестър Юнайтед е трудно, особено в нападение.”

„Когато съм на пейката, съм под напрежение, защото във всеки един момент може да вляза в игра, никога не съм спокоен”, допълва Бербатов.

„Смятам, че изпълних задълженията си с шестте попадения през този сезон, имайки предвид времето, в което съм бил на терена. Но предизвикателството пред мен е да играя, да вкарвам голове и да помогна на тима да печели.”

„Хората смятаха, че след загубата ни от Манчестър Сити сме загубили титлата. Но ние използвахме нашите шансове след това и сега сме с равен брой точки.”

„Блекбърн се намира на дъното, но не виждам лесни мачове до края на сезона”, завърши голмайсторът на английската Висша лига за миналия сезон.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete