Сряда, 16 Октомври 2024, 03:22

Безплатни медицински прегледи за пациенти с ендокринни и сърдечно-съдови заболявания в Елин Пелин

15 Октомври, 10:30
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 236 0


Жителите и гостите на община Елин Пелин ще имат възможност да се възползват от безплатни медицински прегледи, организирани от „МБАЛ-Елин Пелин“ ЕООД. Кампанията е насочена към пациенти с ендокринни патологии и сърдечно-съдови заболявания и ще се проведе в периода от 22 октомври до 28 ноември 2024 г.

Прегледите ще бъдат провеждани от екип от специалисти:

  • Всеки вторник, от 09:00 до 12:00 ч., д-р Ивелина Михалева, ендокринолог, ще извършва прегледи на пациенти със заболявания на щитовидната жлеза и диабет тип 2.
  • Всеки вторник и четвъртък, в същия часови интервал, д-р Ивайло Иванов и д-р Нели Дикова ще провеждат прегледи на пациенти с артериална хипертония, сърдечна недостатъчност и други сърдечно-съдови заболявания.

Желаещите да запишат час за преглед могат да го направят на телефон: 0725/60151-3 или на място в болницата.

Екипът от специалисти:

  • Д-р Ивелина Михалева е ендокринолог с богат опит, като е специализирала в УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна и Военномедицинска академия – София. От 2018 г. е част от екипа на „МБАЛ Елин Пелин“.
  • Д-р Ивайло Иванов е кардиолог с над 20 години опит, работил в клиники като ВМА и Медицинския институт на МВР София. Той е признат специалист в диагностиката на сърдечно-съдови заболявания, с множество награди и публикации.
  • Д-р Нели Дикова е кардиолог с над 28 години медицинска практика. Специализирана е в диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания и е част от екипа на Национална кардиологична болница и МДЦ Медива.

Кампанията цели да осигури качествена медицинска грижа на всички нуждаещи се пациенти от региона, като същевременно повиши информираността за важността на редовните медицински прегледи.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete