Понеделник, 16 Септември 2024, 21:50

Бизнесът в община Костинброд не спира да се развива

4 Септември, 21:50
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 266 3


В индустриалната зона на община Костинброд, на ул. „Император Константин Велики“, се състоя церемония по първа копка на новия обект на „Билборд“ АД. Проектът, който ще обхваща площ от 4 хиляди квадратни метра, е само първата фаза от амбициозен план за разширяване на компанията.

Церемонията беше открита с освещаване на обекта, извършено от отец Венцислав Попиванов, който отправи молитва за здраве и успех на всички присъстващи и служители на компанията. Сред официалните гости на събитието бяха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, главният архитект на общината архитект Веселин Клянев, директорът на „Корпоративна дистрибуция“ в Обединена българска банка (ОББ) г-жа Диана Димитрова, служители на банката, съдружници на компанията, както и множество граждани и гости.

В приветственото си слово, г-н Младенов поздрави присъстващите с думите: „Добре дошли в града на Император Константин Велики!“, като подчерта богатата история на Костинброд и нейната роля в развитието на индустрията и културата. Той увери собствениците на „Билборд“ АД, че общината ще продължи да оказва пълноценно сътрудничество и подкрепа на бизнеса, който се развива динамично в региона. Младенов напомни, че идеята за този проект се е зародила още през 2007 г., и пожела успешна и безпрепятствена реализация на всички предстоящи етапи.

„Билборд“ АД, ръководена от господин Калин Генчев и Стефан Генчев, е сред пионерите в предпечатните услуги и широкоформатния дигитален печат в България. Основана през 1993 г. като студио за предпечат и експонация на филми, компанията бързо разширява дейността си и през 2001 г. навлиза на пазара на широкоформатния печат. През годините „Билборд“ АД се утвърждава като лидер в сектора, инвестирайки в най-новите технологии и разширявайки производствения си капацитет с обекти в град Варна, специализирани в производството на хартиени опаковки.

Днес „Билборд“ АД се гордее с над 1000 клиенти и непрекъснато инвестира в нови технологии, осигурявайки висока ефективност и бързина на изпълнение на поръчките. Компанията предлага широк спектър от дигитални и широкоформатни печатни услуги и продължава да бъде еталон в индустрията.

Община Костинброд поздравява „Билборд“ АД и пожелава на компанията успешна реализация на проекта, устойчиво развитие и продължаващи успехи в удовлетворяването на нуждите на своите клиенти.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (4) (1)
    1. добавен от: Анонимен 5 Септември, 00:29

    Далавер инпекс, евала.

  • Отговори (3) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Септември, 12:13

    Играят си игрите.

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Далавераджия 8 Септември, 16:05

    Трайко кмета кога ще стане клиент на прокуратурата?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete