Четвъртък, 2 Май 2024, 14:59

БК Балкан подготвя два проекта, свързани с ДЮШ

16 Май 2016, 15:58
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1542 21


"Приятели на баскетбола 2016" и "Баскетболна занималня” – така са именувани двата проекта, подети от ръководството на БК Балкан. Инициативите са свързани с възвръщане интересът на местни фирми към подпомагане на Детско-юношеската школа (ДЮШ) в Ботевград. Другата идея е обвързана с обучение по английски език на всички деца в клуба.
Публикуваме подробности около двата проекта, представени от председателя на Управителния съвет Михаил Михайлов.
 
Кампания "Приятели на баскетбола 2016"
 1. Цел на кампанията: социална обвързаност на бизнеса в Ботевград с детския баскетбол
 2. Реализация на кампанията: Изготвяне на ВИП билети, адресирани до 50 фирми, развиващи търговска дейност на територията на община Ботевград. Билетите ще бъдат връчени в периода 16-18 май, а дарителите ще бъдат обявени публично на 26 май. Фирмите ще получат билет за третия мач на мъжкия баскетболен отбор на Балкан от финалната серия на стойност 200 лева, върху който ще бъде изписана банковата сметка на Детско-юношеската школа на Балкан, по която при добро желание може да се преведе стойността на билета. Целта е фирмите, които имат добро желание и искат да станат Приятели на баскетбола, да подпомогнат ДЮШ по баскетбол в Ботевград чрез тази форма на дарение.
 
Една част от тези средства ще бъдат вложени в проекта "Баскетболна занималня". Той ще обхване всички деца в клуба - момичета и момчета на възраст от 10 до 14 години. В продължение на 30 дни през лятната ваканция децата освен баскетбол ще учат три пъти седмично английски език в самата спортна зала, като за целта ще осигурим необходимите условия. Ще им бъде организирана екскурзия до Зоопарк София, посещения на басейн, кино, музей. С другата част от събраните средства ще се покрият разходи за пособия и състезания.


Източник: balkanec.bg

Коментари (21)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Май, 16:23

    Това е не до измислено! Няма дете да не изучава англ.език! И ако детето е на почивка през тези дни тогава, какво правим?Зоологическа градина на 14г.? Може би тези средства да се разпределят за друго!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Май, 16:45

    Ти не си добре.Защо винаги си против,когато се дават пари за спорта,макар и нищожни???

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Май, 17:00

    Едни ще помагат,други продължават да мрънкате.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Май, 17:01

    Еи Мишо я падни малко на земята бе мойто момче, седи си на топло, нали се беше отказал от баскетбола, на какъв се правиш сега?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Май, 18:03

    Някой, нещо да реши да направи и веднага е подложен на критика, ами вместо да давате акъл, направете и вие нещо полезно.
    Толкова злобни и долни хора в този Ботреград, как ми се иска малко да попътувате, да видите друг манталитет, а не да си мислите, че Файс клуба е центъра на света ...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Май, 19:16

    Замисъла е правилен кампове се правят лятото така ,че идеята е добра да се учим от сърбите , но този Михайлов като е казал ,че се отказва от баскетбола да си държи на думата , дадена дума хвърлен камък .

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Май, 19:30

    Поздравления за идеята.Време е да се помисли и за децата.Само не знам,защо като се предприеме нещо различно в този град и винаги има противници и плювачи.Оставте най-сетне хората да работят и да си реализират идеите.За това ,че не са тъпи и ограничени като повечето писачи тук ,те нямат вина.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 16 Май, 19:32

    Някой го е страх да дари малко от откраднатите от Общината пари...Ха ха 200 лв са не са 2 000 000, другите ги давай на адвокати,че ще ти трябват чиче Г.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 16 Май, 20:56

    ABE MISHO SHTO SI NE GLEDASH KURIERSKATA FIRMA - NALI NQMASHE DA SE ZANIMAVASH S BASKETBOL.GOLEM SI.............. :x

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Май, 21:01

    МИШО СЕ БУТА КАДЕ МУ НЕ Е РАБОТАТА

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete