Събота, 20 Април 2024, 07:04

Благотворителен мартенски базар в Костенец

25 Февруари 2023, 17:35
(1) (0)
Костенец - Новини
Прочетена: 369 0


В днешния съботен ден, в 10,00 ч. бе открит Благотворителен мартенски базар в гр. Костенец, в градинката пред Пощата, организиран от Община Костенец. Базарът бе официално открит от кмета на общината Йордан Ангелов и зам.-кмета – Маргарита Минчева.

Със свои щандове, образователните и културни институции в общината – училища, читалища, детски градини, взеха участие в базара с изработени мартеници, пролетна украса, картини, книги. Сладки и солени изделия – кексове, сладкиши, баници, саксийни цветя, дървени дъски за рязане и др. също се предлагаха на посетителите.

Всички средства от закупените продукти се пускаха в дарителски кутии за лечението на 4-годишната Велиана, която е с диагноза тумор на Вилмс. На детето му предстои трансплантация на бъбрек, за която са необходими средства, непосилни за семейството.

Ден преди Сирни Заговезни и Прошка, жителите на Костенец проявиха огромна съпричастност и обединиха усилия в името на благотворителната кауза, а именно малката Вели да оздравее и да се радва на щастливо детство.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete