Четвъртък, 9 Май 2024, 02:33

Благотворителна вечер на "Ева-2000"

25 Март 2016, 18:54
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2093 1


Благодарност, усмивки, доброта, съпричастност и истинска женска топлота и присъствие показаха дамите от "Ева-2000" на своята ежегодна благотворителна вечер, която по традиция се провежда в дните около големия християнски празник -Благовещение.Събитието се състоя на 24 март от 19.00ч. в Китайски ресторант-гр.Етрополе в присъствието на Димитър Димитров-кмет на Община Етрополе, Стефан Борисов-заместник-кмет, Марин Маринов-председател на Общинския съвет,  ръководители на фирми, бизнесмени, общественици, представители на различни организации и институции на територията на община Етрополе.За пореден път дамите от сдружението показаха, че са обществено отговорни жени с ангажираност към проблемите на своите съграждани,че могат да бъдат професионално реализирани и в същото време могат да бъдат истински хора със сърце и душа, че могат да застанат смело пред всички с множеството проведени мероприятия, чиято цел е единствено да бъдат полезни и да помагат. Отчет за осъществените дейности и изразходвани средства представи Ангелина Николова, която постави акцент, че през последната година приоритет на сдружението са били децата-сираци, като подкрепа е оказана на 45 деца/ 39 от тях са от 1 до 11 клас,а 6 са абитуриенти/.Децата са подпомогнати с парични средства -куверти за зрелостниците и ваучери от по 50лв. за по-малките.Помощ е оказана и на Дома за стари хора в гр.Етрополе.През годината дамите организираха отбелязване на празници и за децата със специални образователни потребности, за които това бе една прекрасна емоция. Обект на внимание са и талантливи деца, които да получат възможност да се реализират в различни сфери.За осъществяването на всичко това основна роля има голямата помощ на всички присъстващи, които вярват в добротата и съпричастността и със своите дарения са неизменна част от дейността на сдружението.
Специално участие в благотворителната вечер имаха децата от ЦДГ"Еделвайс", ВГ"Оренда", ВГ"Ретротон", Даниела Накова от литературен кръжок към НЧ"Тодор Пеев-1871"гр.Етрополе.В края на вечерта събраната сума бе 4870лв.
"Стъпка по стъпка към доброто"-под този надслов премина това хубаво събитие, което показа какво означава да подадеш ръка, да бъдеш човечен, добър и безкористен, да бъдеш смел и горд, че си истински човек.  

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Март, 20:57

    Поздравления! Нека има повече такива позитивни новини!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete