Вторник, 30 Април 2024, 21:20

Близо 10 хил.лв. отпуска Общински съвет за втераните в общината, църквата и читалището във Врачеш

5 Септември 2015, 15:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1220 4


Във връзка с предстоящите зимни условия ветераните от войните в община Ботевград ще бъдат отново подпомогнати с по пет куб.м. дърва за огрев. За целта Общински съвет ще отпусне от собствени средства на община Ботевград сумата от 3 600 лв.  

4 хиляди лева за извършване на ремонтни дейности на „Св.вмчк Димитър” с.Врачеш иска църковното настоятелство по повод 150 години от създаването му. Храмът е  дело на именития майстор Вуно Марков, който е построил и Часовниковата кула в Ботевград. На 27 септември 2015г. в храм "Св. вмчк Димитър" с. Врачеш ще бъде честван празникът, на който врачежани очакват с голямо нетьрпетие и вълнение.Ще бъде отслужена тържествена Света Литургия от Ловчанският митрополит Гавриил. Това се казва в молбата за подпомагане от църковното настоятелство.

Финансова подкрепа очакват и от  НЧ Събуждане 1895"с. Врачеш по повод честването на 120 годишния юбилей. За целта ще бъдат отпуснати до 2 хил.лв.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Септември, 21:47

    Честването на 120 годишния юбилей на читалище Събуждане трябваше да бъде направено през м .май. Сега се прави предизборна пропаганда от управляващите в момента,които заявиха ,че трябва да продължат да управляват.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Септември, 04:47

    Това е поредната предизборна пропаганда-това е гавра с хората и избирателите!!!Когато им се иска пари и средства няма -на есен им се дават трохи.Колко пари и средства присвои и похарчи кмета крадец Георгиев и сега се сеща да дава трохи за църкви -ветерани и читалище.Читалището празника му беше май месец-той тогава предпочете да замаже читалището от вън-да присвои доста тлъста сума и сега им я дава във вид на помощ-аман от евтини номера от тоя кмет мушенник.Елементарен си кмете-тия номера ти минаваха първият и вторият мандат.-сега си просто жалък и отвратително нагъл.На всяко искане преди за Врачеш отговаряше -НЯМА-НА ЕСЕН ЩЕ ИМА-ето ви го врачежани.Така ви затваря очите само предизборно-ако продължавате да го величаете тоя мафиот -ще ви прави отвън красиво а вътре бомба.Например и то много пресен-ремонта в читалището.Събудете се врачежани и не вярвайте нито на него нито на Бончовски-стар им е вече и изтъркан бърдака.Ние живеем в друг свят и друго време.Тия трябва да изчезнат от сцената веднъж за винаги!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 6 Септември, 05:41

    Човекът открадна милиони, сега ще даде по 50 лева на разни бедни хорица,а те ще го величаят като месия. Ако са малко по-умни, ще си направят сметката, че заради крадци като Тухлата са толкова бедни.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: АБВ 6 Септември, 10:11

    Близо 10 хил.лв. отпуска Общински съвет за (втераните) в общината, църквата и читалището във Врачеш
    КОЛКО НЕКАДЪРНИЦИ !А ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ПРАВОПИСА!!!!! :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (193)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete