Четвъртък, 25 Април 2024, 11:58

Борисов в Костинброд: "България е преживявала войни. Ще преживее и Киро, и Асен!"

20 Септември 2022, 11:08
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1426 1


Със скандиране "ПОБЕДА!", ГЕРБ - Костинброд посрещна лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов в препълнения салон на НЧ "Иван Вазов-1947" в града. В една от най-бързоразвиващите се общини в Софийска област - Костинброд, на 19-ти септември 2022 г. си дадоха среща кметовете на Божурище, Сливница, Драгоман, Годеч, Костенец, Ихтиман, Долна Баня, Копривщица, както и много членове и симпатизанти на ГЕРБ от областта, включително от Елин Пелин и Самоков. На предизборната среща присъстваха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР.

"Парите ги няма, фискалният резерв го няма! 1 млрд. лв. за "Хемус" ги няма! 1,2 млрд. лв. за водопроводи ги няма!" Тези тревожни констатации направи пред събралото се множество председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

И още: "Кога ще ги изработим тези пари, за да правим сцена или информационен център тук, в Костинброд? Държавата е счупена... После ще излязат на "Орлов мост" и ще кажат, че ние сме виновни. Въпросът ми е кой ги инсталира, кой искаше България да е разрушена?"
От трибуната Борисов показа нагледно графика как държавният дълг се увеличава драстично при управлението на "Промяната". В момента дългът от 29,2 при управлението на ГЕРБ, е скочил на 36,2 млрд. при Асен Василев и "Продължаваме промяната". 

Друга графика - за увеличаването на инфлацията - от 0,6 при ГЕРБ, до над 15% при "Промяната".

Борисов добави, че "България е преживявала войни и ще преживее и Киро, и Асен."

В края на срещата, Бойко Борисов поздрави кандидатите от листата на ПП ГЕРБ-София област и им пожела успех. От Костинброд има двама кандидати в листата -  Кристина Йорданова и Жаклин Костадинова.

На 2 октомври, не само Костинброд, но и цялата София-област ще се поздрави с убедителна победа на ГЕРБ-СДС с номер 24 в бюлетината, категорични са от местната структура на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: STAMEN POPOV 1 Октомври, 21:37

    Гореизнесеното е безпорен факт. Макар и суха статистика цифрите сами говорят. Обаче защо Боико Борисов още сънува кошмар от хората на Орлов Мост .
    Такива като Атанас Тенев още не забелязват че младите в лицето на Кристина Йорданова отсъпват място на предната седалка в луксозните коли на фунционери в ГЕРБ .

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete