Събота, 26 Октомври 2024, 02:47

Ботев (Ихтиман) обърна Гранит (Владая) с 3:2 за четвърта поредна победа

5 Септември, 08:53
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 154 0


Ботев (Ихтиман) продължава впечатляващата си серия с четвърта поредна победа, след като обърна Гранит (Владая) с 3:2 в драматичен мач от Югозападната Трета лига. Играчите на Валери Свиленов демонстрираха изключителен характер и не само наваксаха два гола пасив, но и спечелиха срещата в последните минути.

Мачът започна тежко за Ботев, след като домакините поведоха още във втората минута. Въпреки усилията на гостите, те не успяха да намерят ритъма си до края на първата част, като в самия й край Гранит вкара второ попадение и удвои преднината си.

Втората част започна с пълна промяна в играта на Ботев. Резервите Радослав Мутафов и Виктор Стойков вдъхнаха нова енергия на отбора, а в средата на терена Веселин Васев и Василие Милованович контролираха играта, принуждавайки съперниците да изглеждат безпомощни. Капитанът Мартин Василев ръководеше отбраната, което даде възможност на Ботев да се организира и да тръгне напред.

В 60-ата минута Мартин Колев намали резултата на 1:2, а с петия си гол за сезона Василие Милованович изравни в 75-ата минута. В даденото от съдията продължение, двата тима търсеха победата, но Ботев успя да я измъкне благодарение на гола на Йоан Гаврилов, който фиксира крайното 3:2 в полза на гостите.

Мачът завърши с напрежение на терена, след като Емил Трендафилов от Ботев и играч на Гранит бяха изгонени в заключителните минути. Ботев удари и греда, но успя да запази фокуса и да се поздрави с победата.

Тази победа качва Ботев (Ихтиман) на пето място в класирането с 12 точки. Следващият мач на отбора е срещу Рилски спортист на 11 септември в Костенец.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete