Понеделник, 29 Април 2024, 18:50

Ботев (Ихтиман) с блестящ успех над Вихрен

2 Октомври 2023, 07:19
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 236 0


Ботев (Ихтиман) победи с 4:3 у дома един от претендентите за промоция във Втора лига - Вихрен (Сандански). Мачът предложи истинско зрелище за феновете, две дузпи и червен картон.

Гостите откриха резултата при една от малкото си атаки през първата част, но Стефан Стефанов възстанови равенството. Домакините имаха претенции за дузпа при една ситуация в наказателното поле, но съдията не отсъди такава.

През втората част с истинска тупалка Георги Кременлиев направи резултата 2:1 в 55-ата минута, пращайки топката в ъгъла на вратата. Вихрен стигна до 2:2 след точно изпълнена дузпа малко по-късно.

Григор Долапчиев отново изведе Ботев напред в резултата с попадение от дузпа в 72-ата минута, а Ивайло Величков с отличен удар в ъгъла на вратата направи резултата 4:2. Гостите не се предадоха и в последните минути намалиха резултата до 3:4, но в крайна сметка загубиха битката. В последните минути Васил Велев от домакините, който влезе като резерва, беше изгонен с директен червен картон.

След тази победа Ботев се изкачи до 9-ото място с 15 точки, а Вихрен е на 3-ата позиция с 22. В следващия кръг тимът от Ихтиман отново е домакин на съседите си от Рилски спортист, а Вихрен е домакин на Левски II.

Източник: sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete