Понеделник, 29 Април 2024, 16:24

Ботев Ихтиман с две от две

13 Август 2023, 11:10
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 275 0


Ботев (Ихтиман) записа своята втора победа в Югозападната Трета лига. Успехът дойде на "Георги Аспарухов" в столицата над Левски II с минималното 1:0. Победното попадение реализира Божидар Йотов в 60-ата минута на двубоя. С актив от 6 точки Ботев заема второто място в класирането с 6 точки, колкото има и лидерът Миньор (Перник) и третия в подреждането Витоша (Бистрица).

През първата част играта беше равностойна, но и двата тима търсеха гола. На няколко пъти Ботев пропусна да открие резултата, но и "сините" атакуваха опасно като Филип Димитров се намеси авторитетно на няколко пъти при образцови атаки на столичани.

През втората част момчетата на Валери Свиленов заиграха доста премерено и действаха на контри. При една от тях след перфектен пас на Николай Маринов - Маргина намери отлично Божидар Йотов и той матира вратаря на Левски II Андонов в 60-ата минута.

До края на двубоя Левски тръгна да търси поне равенството, а Ботев направи една-две атаки за нов гол, но не сполучи да вкара.

Така Ботев спечели втората си победа, а в междинния кръг в сряда (16 август) от 18:00 часа приема на стадион "Христо Ботев" в Ихтиман Балкан (Ботевград).

Източник: sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete