Понеделник, 13 Май 2024, 03:38

Ботевградчанката инж. Ели Божилова с отличие от сп. Business Lady

20 Април 2015, 11:53
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1844 1


За четвърта поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Маринела, който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.
 
Признание в категория БАНКОВ МЕНИДЖМЪНТ получи г-жа Красимира Тодорова, Член на Съвета на директорите и Заместник Генерален Мениджър на Банка Пиреос България. Първо място в областта на ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ грабна г-жа Добромира Манасиева, Директор "Човешки ресурси" на VIVACOM. Призът в категория ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА бе връчен на Управителя на “Skin Systems” Group – д-р Катрин Крахтова. Наградата в категория НАЙ-ДОБРА ТЪРГОВСКА ПОЛИТИКА В ИНДУСТРИЯТА бе присъдена на г-жа Нели Тончева, Член на Управителния съвет на „Алкомет” АД. Г-жа Теменуга Газдова, Председател на борада на директорите и финансов директор на ПФК Лудогорец, получи отличие за най-добри постижения в областта на СПОРТНИЯ МЕНИДЖМЪНТ. Г-жа Гергана Факалиева, Маркетинг мениджър Coca Cola активации, получи награда в категория БРАНД МЕНИДЖМЪНТ.
 
За явни заслуги в сферата на ЗАСТРАХОВАТЕЛНОТО ДЕЛО призът бе връчен на г-жа Жанета Джамбазка, Заместник-председател на УС и изпълнителен директор на Застрахователно АД "Виктория". В раздел КОРПОРАТИВНИ КОМУНИКАЦИИ бе отличена г-жа Мария Дойчинова, "PR и комуникации" на "ЧЕЗ България". Д-р Цветелина Дучева, Управител на Дентална Клиника "Петър Дучев" получи приз в категория ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА. Наградата в сектор МЕДИЯ МЕНИДЖМЪНТ бе връчена на г-жа Гергана Данова, Изпълнителен директор на BSS Media Group. Инж. Ели Божилова, Директор "Продажби" в CryoSave България, грабна приза в областта на БИОТЕХНОЛОГИИТЕ В МЕДИЦИНАТА.
 
В сектор МЕНИДЖМЪНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ призът бе връчен на г-жа Райна Миткова, Управител на "ЕОС България". Д-р Снежана Манджукова, Учредител и управител на дермато-козметичен център "Бел Фам" получи награда в категория ЕСТЕТИКА И ДЕРМАТОЛОГИЯ. За най-успешен ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪНТ бе отличена дейността на г-жа Драга Попова, Управител и съосновател на МБАЛ „Сердика”. Г-жа Теодора Попова, Изпълнителен директор на верига ресторанти HAPPY BAR&GRILL получи приз в категория МЕНИДЖМЪНТ В РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО. Г-жа Виктория Миткова, Управляващ директор на Медийна група "България он ер" грабна наградата за най-успешен ТЕЛЕВИЗИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ.
 
В сферата на ОБРАЗОВАНИЕТО бе отличена г-жа Детелина Смилкова, Вицепрезидент на Висше училище по застраховане и финанси. Г-жа Мирослава Симова пък грабна приза в категория МЕНИДЖМЪНТ СЕКТОР СПИРТНИ НАПИТКИ. За най-голям принос за РАЗВИТИЕТО И СЪХРАНЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ФОЛКЛОР, ТРАДИЦИИ И ДУХ наградата получи г-жа Поли Паскова, фолклорна изпълнителка. Г-жа Диляна Божинова, основател и директор на частно СОУ и детска градина "Дрита" и член на Зонта клуб София, бе отличена за приноса си в сферата на БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА И СОЦИАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ. За първа година сп. Business Lady връчи награда за ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ – на г-жа Полина Янчева, Изпълнителен директор и основател на Фондация "Нова Идея".
 
„Всяка година на тази церемония се убеждавам, че дамите владеят еднакво добре както семейното пространство, така и управлението на бизнеса и компанията” – сподели г-н Димитров, издател на сп. Business Lady. „Бих искал да благодаря на всички гости и приятели тази вечер. Както и на наградените дами, защото това събитие е провокирано не от нас – организаторите, а от вас – успешните на различните поприща жени” – допълни Даниел Димитров.
 
Сред специалните гости на събитието бяха: Цветан Симеонов - Председател на БТПП; г-н Венцислав Велев - Началник отдел "Регионални дейности", към дирекция "Международни регионални дейности"; Данчо Данчев - Председател на Управителния съвет на Асоциация на българските застрахователи; Даниел Киряков - член на Комисия по етика на Българското дружество за връзки с обществеността; д-р Юлиан Йорданов - зам.-председател на Български лекарски съюз; известната журналистка Кристина Патрашкова; д-р Борислав Миланов - Председател на Български Зъболекарски Съюз; Николай Логофетов - заместник-председател и член на УС на Асоциацията на Бизнес Експертите; доц. д-р Григорий Вазов - председател на Настоятелството, президент на ВУЗФ, които връчиха награди на част от отличените дами.
 
Партньори на списание Business Lady в тазгодишната церемония бяха Business Lady Club, Зонта клуб София, телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Хайлайф и порталите Radar.bg, b2bMedia, Bulevard.bg и Svejo.net.
 
Водещи на събитието бяха известният актьор Веселин Плачков и радио и телевизионен водещ Александър Александров (Алекс). Гостите имаха възможност да се насладят на уникален по рода си шоу-спектакъл, който подготвиха и изпълниха фолклорните изпълнители Поли Паскова и Христо Косашки, съвместно с ансамбъл „Чинари”. В навечерието на един от най-светлите християнски празници, програмата на събитието беше издържана в типично народен стил и дух.
 
Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Източник: http://businesslady.eu/

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete