Петък, 10 Май 2024, 19:44

Булдог разкъса дете в Южния парк

20 Август 2013, 15:09
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 958 0


Куче от породата английски булдог е налетяло на дете на годинка и половина привечер в Южния парк на входа откъм бул. "Витоша", алармираха в БЛИЦ майки, станали свидетели на кървавия инцидент.Младо момиче, на около 20 години, е довело кучето в парка на разходка, докато там играели десетки дечица. Домашният любимец бил пуснат без каишка и налетял на хлапето, като го захапал и започнал да го размята наоколо.
За да отърве мъничето минувач хванал песа и започнал да го души. Сцената се разиграла пред погледите на много ужасени майки. Детето било откарано спешно в "Пирогов", а полицията, пристигнала на място, заварила поляната цялата в кръв.
Шокирана от случката, водачката на кучето припаднала сред писъците на насъбралото се множество. Когато се свестила, обяснила, че песът е на брат й. Множеството от майки се нахвърлила на момичето и на полицаите, от които поискали да направят нещо, за да не стават подобни инциденти с децата им. Униформените обаче отговорили, че нямат юрисдикцията да предприемат стъпки в подобни случаи. 
Стопанинът е установен от полицията, казаха пред БЛИЦ тази вечер от МВР. Родителите са насочени за последващите стъпки, ако искат да търсят отговорност от него.
От "Пирогов" съобщиха за БЛИЦ, че детето е било с две рани на дясната подбедрица. Те са обработени и детето е било освободено.

Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (230)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete