Неделя, 19 Май 2024, 22:59

"Булсатком": Пускаме bTV до седмица

4 Януари 2013, 08:26
(0) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 3519 14


В офисите на "Булсатком" е страшно покрай войната с bTV, видя човек на БЛИЦ. Изнервени клиенти се редят на дълги опашки, почти всеки втори пита за договора си - за колкто време е и как може да го прекрати. Причината естествено е отпадането от програмната схема на всички канали под шапката на bTV Media Group.

Докато двете страни воюват, изнервени клиенти буквално изкарват служителките на "Булсатком" от кожата. В офиса на "Дондуков" бесните крясъци се чуваха на улицата. "Да се научите да сте по-любезни с клиентите", извика на излизане мъж на средна възраст, който тресна вратата на излизане и едва не напука стъклото. "Нещастник!", изкрещя след него разплакано младо момиче, което се тръшна и се скри от погледа на опашката зад паравана до бюрото си.
 
Нервите се опита да успокои нейната колежка, която любезно обещаваше: "Пускаме bTV в средата на другата седмица, спокойно". Това означава, че клиентите на "Булсатком" ще си отдъхнат на 9-10 януари, ако е истина тази информация, разбира се. Служителката на сателитния оператор не разкри откъде знае със сигурност, че преговорите между двете страни ще приключат успешно, но пък обещаваше щедро на хората, че от следващите им сметки ще бъдат приспаднати пари за дните, в които не е бил излъчван пакетът с програми на bTV.


Източник: blitz.bg

Коментари (14)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Януари, 09:30

    супер, дано скоро да имаме БТВ :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Януари, 09:36

    Neka go pusnat !!! Ot Drugata sedmica shte pitat zashto im e po visoka taksata !!! Tolkova sme prosti che ne e istina

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 4 Януари, 10:04

    Булсатком след като станаха спонсори на баскетбола се оляха!Гледам икономичния пакет-първо на цена 5.80,след това на 6.80,загубиха клиенти и върнаха на 5.80лв.но за кратко.Сега отново 6.80 но извадиха от пакета Диема,БТВ екшън и някои други програми като Юлисима.Така че в икономичния пакет за 6-80 останаха лигавите Планети Канал1 Нова тв.Канал3!!!!!!!Булсатком са най големите мошеници,но предлагат единствени Примера Дивисион!Мачовете от Испания могат спокоино да се гладат в интеренет чрез SopCast с руски коментар и с нелошо качество.Другото предимство на Булсат е че може да си монтираш антената където поискаш/за мен е важно на вилата в планината/ и имаш качествен сигнал.С нетърпение очаквам цифровата ефирна телевизия но там ще бъдат същите мошеници-Булсатком, Медия Груп.Имаше една южнокореиска фирма с много добри оферти и със супер техника но явно е схрускана от олигофрена с папионката и от Гергов!!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Януари, 12:24

    Това показва, колко много пропагандната машина БТВ е промила мозъците на цялата ни нация! Дано НЕ Я пуснат, защото е антибългарска и цели да внуши ниско самочувствие на целия народ!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Януари, 15:09

    БТВ обслужваше Гоце и компания докато беше на власт, на кого ли слугува сега? :roll:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 4 Януари, 16:08

    Булсатком е N 1 на пазара,не говорете нищо защото те са си N1!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: бб 4 Януари, 19:13

    Дано никога не я пуснат. :x :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: anonimen 4 Януари, 22:07

    Защо най-българската за Вас телевизия на връх Нова година в 0,00 часа не успя да пусне химна на нейната майка България или поне Дунавското, а трябваше да слупаме Новая лета и ABBA с Happy New Year. На това ли ще научим нашите деца!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: aнонимен 4 Януари, 22:37

    дано никога не я пуснат,защото е отвратителна и нищо хубаво,българско не дават,къде е българската народна музика ,хубавите бг филми,а,не тия супер боклуци който дават,за духовни да не говорим

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 5 Януари, 01:56

    Тиквеници! Кво сте се заразправяли с bTV, знаете много добре, че като не ви харесва - не гледате. Силно подозира, че точно вие по-горе коментиращите сте едно от добрите зрители на bTV Media Group. Дори не се съмнявам в това. И от кой зор сте клиенти на Bulsatcom???

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (253)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete