Четвъртък, 2 Май 2024, 18:16

Буря отнесе плажа в Приморско

16 Юли 2014, 09:40
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3498 1


Силен вятър и дъжд, започнали към три и половина тази сутрин, създадоха доста неприятности на курортистите в Приморско. Както вече писахме, в курорта летуват ботевградчани по инициатива на общинското ръководство. В хотел „Шурелови” са настанени осем семейства от Ботевград. От управата на хотела ни информираха, че обстановката се нормализира. Няма пострадали хора. Някои от стаите са били наводнени от проникнала през балконските врати вода следствие на силната буря. Поради наводняване на трафопостовете токът е бил спрян, но сега вече е възстановено подаването на ел. енергия.

Наводнен е пътят Приморско - Аркутино, тъй като река Ропотамо прелива. Пътят Приморско - Ясна Поляна също е трудно проходим поради паднали от бурята дървета. Наводнен е още и пътният възел в община Созопол на разклона за с. Равадиново, където има заседнали автомобили.

Плажът от Приморско до Перла е отнесен. Местните жители, обаче, не се безпокоят толкова за състоянието на ивицата, тъй като след време теченията връщат пясъка.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (60)
70% Complete