Петък, 26 Април 2024, 23:34

Бвин - Операторът със специална категория за покер

16 Май 2023, 18:39
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 527


Покерът сам по себе си представлява една цяла Вселена - с многото си разновидности, автентичната атмосфера на играта на карти и комбинацията с модерните технологии. Такъв оператор е именно Бвин, който е с лиценз за България и определно предлага професионална покер платформа на своите отребители. В настоящата статия ще ви разкажем какви възможности предлага платформата на феновете на покер преживяванията.

Разработен е собствен софтуер за покер, чрез който се извършва играта. Изтеглянето и инсталацията му са напълно елементарни. Когато влезете в него и се впишете в акаунта си, вие ще получите достъп до изключително много маси за разновидностите на покера Texas Hold'em и Omaha, а и не само. Както под формата на кеш игри, така и чрез портфолио от различни турнири.

Bwin е място за играчи от всички нива - без значение от залозите.

Можете да се включите и да играете онлайн от всяко едно място, без значение дали искате да играете на микро залози и с някакво ограничение на банката, или с играчи от световен клас, които обичат играта с високи ставки и без лимити. Можете да играете както от компютър, така и от мобилно устройство.

Начинаещите покер играчи комбинират масите с микро залози и фрийрол турнирите без такса, заедно с голямата база от данни с информация, която се предлага. Говорим за обяснения от най-основните правила, през различни стратегии, информация за всички ръце и прочие.

Все пак покерът е игра на умения, а не на късмет. Трябва да знаеш как и кога да залагаш, дали и с колко да вдигнеш залога, да можеш да определиш силата на ръката си. Дори блъфирането е въпрос на интуиция, усет, опит и познания, а не на късмет.

С микро залози може да опитате различните видове покер, за да определите кой съвпада най-добре с вашия стил на игра.

За професионалистите и ентусиастите със силно развити умения също има много варианти

Компанията иска да предложи платформа, на която те могат да открият своя лимит, независимо от размера му. Предлага се добре развита система за връщане на рейк такси. Определено Bwin е едно от местата, където може да срещнете голямо име от индустрията на някоя маса.

Fast Forward - механизмът за възможно най-бърза игра

Като оператор, предлагащ обособена секция за покер, компанията предлага всичко необходимо за игра, дори за хора с по-специфични предпочитания. Fast Forward е за тези, които искат да правят голям оборот на ръцете. Виждаш карти, които не искаш? С един клик на бутона ги хвърляш и мигновено си на следващата маса със следващата ти ръка. Дори няма нужда да чакаш реда си, можеш да зададеш командата предварително и да продължиш, а Bwin ще се погрижи за останалото.

Тук можеш да играеш покер безплатно, като хоби, ако предпочиташ спортните предвиждания

Една от характерните черти на Bwin покер залата са безплатните турнири по покер за феновете на спортната секция. Дори да са с минимална активност, те могат да получат билет за безплатните турнири, които се провеждат всяка седмица. Към момента това е в четвъртък вечерта. Наградните фондове са в рамките на няколко хиляди, а турнирите отнемат около 2-3 часа от начало до край.

Как работи кешбек системата на тази зала?

Това е един от най-честите въпроси на хората, които вече са наясно с играта. Всяка една зала има такса, наречена рейк, от която бизнесът се издържа. Той е няколко процента от банката за всяка ръка, която се играе. В случая с Bwin говорим за 5 процента. Активните играчи обаче имат възможност да си възстановят голяма част от тази такса, в размер до 55%.

• Това се случва на седмична база, като спрямо оборота в рейк такси получавате точки.
• Единственото, което трябва да направите, е да заявявате участието си всяка седмица.
• На базата на тези точки, получавате някаква сума обратно.
• Върху нея няма никакви ограничения за превъртане или други условия.

Това са основните неща, които трябва да знаете за този казино оператор. Вече имате информацията, необходима, за да прецените дали това е вашето място за покер, или не.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete