Сряда, 15 Май 2024, 02:12

Чавдар Етрополе - Беласица Петрич 2:0

14 Октомври 2017, 19:54
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3071 0


Мъжкият отбор на Чавдар /Етрополе/ победи тима на Беласица /Петрич/ с 2:0 в мач от 11-ти кръг на първенството в Югозападната Трета лига. Срещата се игра днес /14 октомври/ от 16.00ч. на стадион "Чавдар", като хубавото време даде повод за добра игра и настроение на многобройната публика, която за пореден път изпълни трибуните на стадиона в подкрепа на своя отбор.

Преди началото на двубоя футболисти и фенове почетоха с едноминутно мълчание паметта на Денислав Йорданов /Бадема/, футболист на Чавдар от близкото минало и треньор, посветил таланта си на любимата игра и допринесъл за многото успехи на отбора в Етрополе и на подрастващите в клуба.

Домакините от Етрополе имаха превес в мача през цялото време и не дадоха на съперника никакъв шанс за нещо по-сериозно, което да застраши вратата пазена от Христо Матев. Още в 9-та мин. се стегна до преднина за Чавдар с гол на Михаил Михайлов. Успокоението от този гол се отрази на играта и етрополци уверено разиграваха своите положения, като само късмета спаси противника от разгромна загуба.

След почивката играта продължи да се води основно в полето на гостите и логично се случи в 68-та мин., когато Чавдар поведе с 2:0, а автор на гола стана капитана Николай Николов с хубав удар с глава. До края на мача домакините имаха още няколко положения, които накараха феновете да се насладят на интересни атаки и надежда за още голове, но до такива за съжаление на етрополци не се стигна.

Отборът на Чавдар застана зад каузата за помощ в лечението на Илиян Лазаров и посвещава победата си в памет на Денислав Йорданов /Бадема/.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (50)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete