Събота, 20 Април 2024, 07:51

Четирима водачи са задържани за извършените от тях престъпления на пътя

9 Май 2022, 12:55
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2233 1


РУ-Ботевград: Около 17.30 часа на 5 май, в района на 34 км на автомагистрала „Хемус“, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Пежо 206“, управляван от жител на София. При тестването на водача за употреба на алкохол, дрегерът отчел внушителните 3.05 промила. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.
Нарушител зад волана попаднал в ареста на районното управление и на следващия ден. Към 20.18 часа, на второкласен път 2-17, полицейски екип спрял и проверил лек автомобил „Шкода Фелиция“. От извършените справки се установило, че автомобилът е с прекратена регистрация. Водачът от с. Трудовец е изпробван с дрегер, при което в пробата му е отчел 2.12 промила алкохол. Задържан е за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство.

РУ-Елин Пелин: Около 17.25 часа на 6 май, в с. Лесново, автопатрул извършил проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от жител на селото. От извършените справки е установено, че водачът е с отнето СУМПС. Нарушителят е задържан с полицейска заповед и срещу нарушителя е образувано бързо производство.

РУ-Годеч: около 9.30 часа на 6 май автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от местен жител. Водачът бил тестван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като уредът отчел 1.59 промила алкохол. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (1)

  • Отговори (4) (4)
    1. добавен от: Анонимен 9 Май, 15:18

    Какво е СУМПС?Звучи ми по комунистически.Защо милиционерите на кзват и пишат направо"книжка".И не е ли време вече всички тия неща да са на един чип в лична карта където с едно сканиране могат да ти проверят и видят самоличността,образованието,здравето,дипломите и свидетелствата за придобити права и всичко останало!!!!!Светът е обхванат от комуникации,а България в кой век живеем?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete