Понеделник, 6 Май 2024, 12:30

"ЧЕЗ Електро България" АД направи дарение за деца, лишени от родителски грижи, в село Разлив

27 Октомври 2013, 11:23
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3934 4


 "ЧЕЗ Електро България” АД дари средства за закупуване на беседка за Дома за деца, лишени от родителска грижа, в село Разлив, община Правец. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Социалното заведение бе посочено от независима организация, като водещ мотив за избора му бе необходимостта от обособяване на подходящо пространство за игра и занимания на открито за възпитаниците. В Дома са настанени 48 деца на възраст между 7 и 18 години.

„Подкрепата за децата е важна част от концепцията ни за социално ангажирана политика. Радваме се, че имаме възможност да подобрим ежедневието на 48 деца в затруднена житейска ситуация“, каза Кремена Стоянова - Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД.
Благодарим на ЧЕЗ за благородния жест и за проявената човещина към децата от Дома. Окуражаващо е, когато виждаш, че големите инвеститори все още се грижат за българските деца. Подобни действия ни вдъхват вяра и самочувствие“, каза Георги Живков - Директор на Дома за деца, лишени от родителска грижа.

Източник: Агенция Фокус

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Октомври, 14:37

    Ето с такива инициативи трябва да се занимава ЧЕЗ , а не да ни изпраща циркулярни писма в които се казва че видите ли колко много много много е паднала цената на тока.Този балон е спукан но нека поне с откраднатите пари понаправят нещо поне за децата!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 07:53

    По-добре да направят и едно дарение на всички граждани на Правец, да престанат да ни спират тока като по разписание по три пъти дневно сутрин и следобяд в едно и също време, все едно е някъкъв заговор, няма друго логично или научно обяснение да ти спират всеки ден тока по три пъти за по 10-15 минути. Съсипахте ни всички електроуреди банда ЧЕСки негодници, най-добре е да си тръгнете от тази страна!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Октомври, 07:54

    Да продължа, заедно се махайте с тези, които ви позволиха да работите тук!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: to4no taka 28 Октомври, 08:51

    :roll:
    :(
    :shock:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete