Четвъртък, 2 Май 2024, 13:14

ЧЕЗ предлага на клиентите си пакет от мерки "С грижа за вас"

19 Февруари 2014, 10:57
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1013 3


ЧЕЗ предлага на своите клиенти пакет от мерки „С грижа за вас“, който има за цел да подпомогне потребителите да бъдат по-добре информирани, да планират разходите за електроенергия и да управляват по-ефективно семейните си бюджети, съобщиха от пресцентъра на компанията. Проектът ще се развива в пет основни насоки – „сметки“, „бизнес“, „плащания“, „ефективност“ и „специални оферти“.
Частта плащания е в услуга на клиентите, които имат нужда от повече време за посрещане на задълженията си. За тях компанията въведе гъвкави схеми на разсрочване и предлага възможност да удължи двойно срока за безлихвено погасяване на сметките за електроенергия от 10 на 20 дни. Потребителите могат да се възползват и от новия продукт „Персонален съветник”, който предоставя консултации за разсрочване на плащанията.
По отношение на сметките за електроенергия компанията започна разяснителна кампания за съдържанието на фактурите след понижението на цените от 30 декември 2013 г. и сравнение между сумата за плащане при една и съща консумация преди и след понижението. ЧЕЗ ще продължи да информира периодично клиентите си за тарифните структури и тенденциите в потреблението на електроенергия. 
 
„Съзнаваме, че в сложната икономическа обстановка, голяма част от домакинствата изпитват затруднения при покриването на месечните си сметки. Затова през последната една година предприехме редица инициативи, с които искаме да помогнем на потребителите да оптимизират консумацията на електроенергия и да ги улесним при планирането на разходите. Занапред също ще продължим нашата политика на грижа за клиентите и разработване на нови услуги в отговор на техните нужди“, каза Петър Докладал – Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 11:50

    ЧЕЗ тоя пакет да си го пъхне, някъде на тъмно, да си вземат парцалите и по живо по здраво да си заминат там, откъдето са дошли! Само лъжи и измами за клиентите им-нерегламентирано спиране на тока, надписване на сметки, вМесто по-евтин-по-скъп ток, плащаме грешни пари за тоя дето клати гората-МОЖЕ БИ НАГЛЕЦИ НА ВТОРО МЯСТА, СЛЕД ПОЛИТИЦИТЕ НИ!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: анонимен 19 Февруари, 11:55

    Да си заврат този пакет в ....... Така добре се грижите за клиентите си, че думи нямаме. Мошенници!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 20:39

    :x :x :x :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (208)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete