Четвъртък, 16 Май 2024, 11:28

Да подкрепим отбора на Балкан в турнира за Купата на Ботевград

24 Септември 2016, 18:50
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1380 2


Утре започва надпреварата от първия по рода си турнир за Купата на Ботевград по баскетбол, чийто организатор е ръководството на БК Балкан. Както вече сме информирали, в надпреварата ще се включат 4 отбора – Балкан Ботевград, Спартак Плевен, Ямбол и сръбският Динамик Белград.
Новосформираният ботевградски тим за първи път ще играе пред родна публика. Турнирът е подходящ момент новият отбор да усети неимоверната подкрепа на феновете – тази опора, която ще им вдъхне нужното самочувствие, за да устояват мястото на своя отбор в НБЛ.
 
Съперници на Балкан в утрешния ден ще бъдат баскетболистите на Ямбол, като срещата ще започне в 18:00ч. в зала „Арена Ботевград“. От 20:00ч. е срещата между Динамик и Спартак.
Във втория ден от турнира (понеделник) от 17.30ч. ще започне мачът за определяне на трето и четвърто място, а от 19.30ч. е финалът.
 
Както balkanec.bg писа, цената на билетите за турнира е 4лв, като 1 билет дава право на посещение на двата мача за деня.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Септември, 22:34

    Само БАЛКАН!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Септември, 08:45

    Вземете пример от село Правец . Там са наслагали знаци забранен престоя и паркирането и на полицаите е наредено да следят за спазването на знаците в града .
    Това може да се приложи и при нас . Но трябва да се размърда полицията . Я поразпитайте малко колко глобени има за неправилно паркиране в Правец - много са и се спазват вече знаците това всеки го знае .
    Гавалюгов вземи пример от Правец и Правчанската полиция .
    Поставете знаците и следете за спазването им .Това може да се върши и от онези новоназначените с черните ризки - батманите ....
    Ако направиш Синя зона доста народ ще разочароваш , а ще ти коства и много пари .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (243)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete