Петък, 3 Май 2024, 21:55

Дачо на Софи се ожени за доведената си сестра

2 Август 2013, 17:52
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3458 5


Бившата изгора на ромския славей Софи Маринова - Дачо, вдигна днес тежка сватба във Враца. Избраницата на Данаил Игнатов е не коя да е, а красивата му доведена сестра Галя.
Младото семейство е избрало сватбеното им тържество да бъде в елитния врачански комплекс „Чайка“. За пищното тържество са били поканени 8 от най-добрите фолк певици, а младоженците са резервирали целия комплекс, за да успеят да съберат на едно място всичките около 200 гости, съобщава Тribali.info. Влюбената двойка бе наредила дори персонала да няма достъп до фотоапарати и телефони с камери.
 
Дачо се раздели със Софи Маринова през 2010 г., а през миналата година се влюби в доведената дъщеря на татко си Петър. Двамата са заедно поне от година и имат бебе на около 2 месеца. Те носеха мъника на сватбата и го показаха за първи път след раждането му. Украсата на ресторанта беше в жълто и кафяво, а гостите се бяха издокарали като на модно дефиле.
 
Сватбата съвсем обърка роднинските отношения в ромската фамилия и историята заприлича на латино сериал. Дачо и Софи Маринова имаха бурна връзка с чести раздели и събирания. Двамата дори обмисляха да се оженят и певицата купи скъпа и пищна сватбена рокля. Похвали се, че ще отиде към гражданското във файтон, но започна да отлага датата на събитието и накрая съвсем престана да говори за него. Впоследствие импулсивната Софи Маринова разказа цялата истина в интервю и призна, че тя и Дачо вече не са заедно. 
 
Верен на “традициите”, Дачо се огледа в семейството и се спря на доведената си сестра. Двамата заживяха заедно и накрая се роди и бебе. Някои медии писаха, че Софи Маринова издържала семейството на бившия си възлюбен, но певицата отрече това. Тя обясни, че се е запознала с настоящата приятелка на Дачо и че я харесва, но двете не са близки.


Източник: Агенция Блиц

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: lele male 2 Август, 20:47

    шукар буки Романи или хубава работа ама циганска ама пък хубава :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: КРАСИ 2 Август, 21:09

    НЯМАМ ДУМИ!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Август, 21:34

    Че какво му е хубавото? Циганска работа!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Petq Dimitrova 3 Август, 20:08

    e,,,, kakvo neka da ima DJAMBURE

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Август, 18:38

    толкова ли няма новини, та и този сайт "пожълтя"...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete