Неделя, 5 Май 2024, 11:19

Дълъг дневен ред очаква съветниците в Елин Пелин

27 Септември 2017, 12:47
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1287 2


Множество искания за отпускане на еднократна финансова помощ, проекти по социално предприемачество и избор на ново ръководство на общинската болница са само част от решенията, които трябва да вземат съветниците на утрешната сесия. Очаква се най-после да бъде приет Правилник за организацията и дейността на обществения посредник на община Елин Пелин. Припомняме Ви, че Румяна Бонева бе избрана за такъв преди повече от година, встъпи в длъжност преди два месеца, а правилника за нейната дейност ще бъде гласуван едва сега.
Съветниците ще обсъждат и бизнес плана на за газификация на община Елин Пелин за периода 2018 – 2022г. внесен от общинското дружество „Газо-енергийно дружество Елин Пелин“ ЕООД. Дейността на още едно общинско дружество е залегнала в дневния ред на местните депутати. „Общински гори – Елин Пелин“ ЕООД ще кандидатства по селската програма по две мерки за предотвратяване и възстановяване на щети от горски пожари и инвестиции в развитие на горските територии. Освен това съветниците ще гласуват правото на дружеството да добие 900 плътни кубични метра иглолистна дървесина от землището на Нови хан. След това ще бъде проведен търг за продажбата на дървесината, като началната тръжна цена на кубичен метър е 15 лева без ДДС. Финансовите въпроси на сесията ще продължат с приемане на отчета за изпълнение на бюджета за 2016 г. на Община Елин Пелин.
Сесията ще се проведе на 28.09.2017г. от 9.00ч. в сградата на общината, а достъпа за заинтересовани граждани е напълно свободен.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Омбре 27 Септември, 20:27

    Да закърпят дупките между Мусачево и Богоров че в това време дупките са скрити с вода и слава богу за сега няма жертви.НАПРАВЕТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО, а не да си чешете езиците цял ден на топло.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: !!!!!! 4 Октомври, 21:43

    Колко жалко, съветниците не правят разлика между лечебните заведения. А ние , населението на общината на какво ли се надяваме?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete