Петък, 3 Май 2024, 19:25

Далаклиев не успя да се пребори за медал в Анталия

17 Февруари 2015, 12:18
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1265 3


Миналата седмица в Анталия, Турция, се проведе турнир по таекуон-до G1, в който се включи и шампионът от Ботевград Владимир Далаклиев. Той даде добър старт на участието си, но загуби втория мач и не стигна до борба за медал.
В неговата категория, мъже (68кг), участваха общо 40 души. Първата среща на Влади бе с опонент от Азербайджан, срещу който ботевградчанинът се изправя за първи път. Ръстът на Далаклиев е 190см и той посочи, че противникът му е бил по-висок от него. Въпреки това срещата приключва успешно за нашето момче.
Във втория си мач Владимир се изправя срещу англичанин. Първоначално той печели преднина при резултат 3:0,а след това ботевградчанинът изравнява и повежда с 3:4. Към края на срещата съдията спира играта, но 2 сек. след направената пауза англичанинът удря Далаклиев и сензорите отчитат точка за опонента му, с което резултатът отново се изравнява. При отсъдено второ нарушение на Влади обаче е присъдена 1 точка на противника му. Времето на мача изтича, Далаклиев не получава шанс за обрат и губи срещата с 5:4.
 
Припомняме, че на 17 януари на провелия се в Гърция международен турнир по таекуон-до Open, Владимир се контузи. При придвижване настрани, той стъпва накриво, вследствие на което изкълчва глезена на десния си крак за трети път и това налага да прекрати участието си. Преди турнира в Анталия ботевградчанинът не си позволяваше да товари глезена. До момента Влади се възстановява от контузията.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Февруари, 13:27

    Аз бих му препоръчал да забави малко темпото, защото всеки месец състезание не е много добър вариант.Въпреки успехите идва момент, в който не можеш да даваш толкова с такъв интензитет.Знам, че успеха увлича, но най-добронамерено му препоръчвам да го дава по-умерено.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Февруари, 14:11

    aide, aide.... "obache senzoryt sled pauzata otchital...." mai, mai mafiqta i monopola sa vinovni....

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Февруари, 09:06

    Влади, ти си страхотен боец!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete