Неделя, 5 Май 2024, 15:39

Дамски клуб "Ева-2000" гр. Етрополе - женственост, грижовност, професионализъм и прекрасни готварски умения

27 Март 2013, 18:58
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3972 8


В уютно подредената обстановка на Китайския ресторант в Етрополе се състоя една стилно организирана  вечер от дамски клуб ”Ева-2000”, на която чаровните „Еви” показаха какво означава съпричастност, грижовност, талант, състрадание и умения в кулинарното изкуство. На благотворителното събитие присъстваха ръководители на фирми, бизнесмени, общественици, представители на различни организации и институции на територията на община Етрополе. С много настроение и непринуденост  дамите от „Ева-2000” се погрижиха за своите гости, посрещайки ги с усмивка и внимание. Вечерта бе наситена с песни, танци и много забавления, като поздрав към присъстващите. Специално участие взеха: група танцьори от ансамбъл „Балканска младост” с ръководител Калинка Пушкарова, песни изпълниха Силяна, Даян и Константин ученици от 5б. и в. клас на СОУ ”Хр. Ясенов” гр. Етрополе, Иван Лукаев - управител на Китайския ресторант, чаровната Иванка Лакова, а със своя стил и прекрасни гласове удоволствие на гостите достави вокална група „Ретротон” с художествен ръководител Вили Рай. За основните насоки в дейността на клуба информация предостави д-р Снежана Досева, която сподели, че събраните от предишното подобно мероприятие средства в размер на 1600лв., са изразходвани за закупуването на куверт за абитуриентския бал на Християн Барбутев, издадена е специализирана книжка за деца със специални образователни потребности и по повод 1 юни - Ден на детето е организирано посещение на цирк „Балкански” в София и на „Макдоналдс” за 17 деца в неравностойно положение. За всичко това дамите изказаха своята благодарност към своите поддръжници в благородната им дейност. Специална грамота за своята подкрепа в това прекрасно дело, получи г-жа Светла Вълова, която като директор на СОУ ”Хр. Ясенов” проявява много активна гражданска позиция по отношение на децата в неравностойно положение.Когато докоснеш сърцето и душата на един човек, това е нещо наистина стойностно, така се почувстваха и присъстващите на снощната вечер, от която се събраха 2400лв. Дамите от клуб ”Ева-2000” показаха какво означава да подадеш ръка, какво означава да си истинска жена и как трябва са се помага в най-чистия смисъл на тази дума. Със събраните средства те имат намерение да реализират няколко идеи, основните от които са, да осигурят абитуриентски куверти за около 10 деца ,да организират детско парти по повод 1 юни и още подобни жестове за децата в неравностойно положение.

Източник: http://balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: "ЕВА2000' 27 Март, 21:21

    Благодарим на всички, отзовали се на нашата покана! Събитието, проведено послучай християнският празник Благовещение, доказа , че ние - българите, имаме озивчиви души и сърца и когато има кауза, изпълнена с честност и добронамереност, всички сме единни - независимо от кризата и бедността! Нека се множат добрите хора и да преуспяват в делата си!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Март, 20:50

    Снимка №10 е ужасяваща.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Март, 21:14

    Bravo momicheta ! jelaya na vashiya kolektiv mnogo uspehi.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Март, 13:00

    2-ри снимка №10 няма значение каква е по красота важно е кокво е произтекло от тези хора.Това не е конкурс по красота,тук се работи! Ти може да си по-красив/а, но като само критикариш каква файда от теб?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Март, 17:15

    Има файда и от критикари 4.Създаден дамски клуб - стил, чар, женственост, грижовност, професионализъм, прекрасни готварски умения.Красиви дами, стилно облечени. Дотук добре. И насред цялата красота се изтъпанила една тетка.....Спирам дотук,макар,че имам желание да продължа с описанието.Приемете моите почитания, дами!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 1 Април, 10:20

    Госпожо 5 има ли значение как изглежаш? Не всички са родени с тела на "Миски"!Е,хубаво е да изглеждаш добре но това по някога е здравословно пробламатично.Че била "тетка",подобре де тетка с желание да помогне на някой,отколкото красавица която е толкова красива,че несме да се покаже на света а само седи в къщи и критикува визията на другите.Най-красивите неща който имате са създадени от грози хора който вие гопожо "красавице" не наете, но им се радвате и ползвате с удоволствие! А,друк път се довършвайте мислите ,за да ги приемат само красивите , а не "Тетите" защото в общия знаменател на "дами" влизат и те!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 1 Април, 13:27

    Макар, че сте 6 - номер, не заслужавате шестица. Не знам до кой клас сте учила госпожо, но ви преброих над 20 правописни грешки. Отново с уважение !

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Април, 21:39

    Не са важни грешките тука номер 7,всички грешим,но не си признаваме.Важното е,че тези дами правят нещо с помощта на спонсори да съберат пари и да помогнат на нуждаещите се деца в града ни,които никак не са малко.Не е лошо и ти да направиш нещо по-въпроса,ако смееш да се покажеш,да те видим па ти какво представляваш.Адмирации за клуба!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (214)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete